Bakan Yerlikaya duyurdu: İstanbul ve Kırklareli'nde terör operasyonu! Aralarında HDP'li yöneticiler de bulunuyor

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Bakan Yerlikaya duyurdu: İstanbul ve Kırklareli'nde terör operasyonu! Aralarında HDP'li yöneticiler de bulunuyor

GÜNDEM Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

İstanbul ve Kırklareli'nde terör operasyonu düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyon kapsamında aralarında HDP il sözcüsü ve ilçe başkanlarının da bulunduğu 20 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Terörle mücadeleye yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Yurt içinde ve sınır ötesinde operasyonlar başarıyla sürdürüyor. Teröre ve teröristlere geçit vermeyen güvenlik güçleri operasyonlarına her geçen gün yenisi ekliyor. Ardı arkası kesilmeyen operasyonlarla, teröre ağır darbe vuruluyor. Son olarak İstanbul ve Kırklareli'nde düğmeye basıldı. 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, BTÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonda 20 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu. İstanbul ve Kırklareli olmak üzere 2 ilde düzenlenen operasyonda çok sayıda adrese eş zamanlı baskın yapıldı.

Bakan Yerlikaya, gözaltına alınan şüphelilerin arasından HDP il sözcüsü ve ilçe başkanlarının da aralarında bulunduğunu belirtti. Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından operasyonun detaylarını paylaştı.

İKİ İLDE TERÖR OPERASYONU

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce, bölücü terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmalar yapıldığını belirten Yerlikaya, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğümüzce, Bölücü Terör Örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yapılan çalışmalarda:BTÖ’nün faaliyetlerinden tutuklu/hükümlü bulunan örgüt mensuplarına yardım toplayan; Sözde kadro olarak tabir edilen örgüt mensuplarının saklanabileceği, barınabileceği güvenli evleri oluşturan şahıslar tespit edilmiş ve yakalanmalarına yönelik İstanbul’da 11 ilçemizde ve Kırklareli’nde 26 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. HDP il sözcüsü ve ilçe başkanlarında da aralarında bulunduğu 20 şahıs yakalanarak gözaltına alındı."

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1708716320252928291

"TERÖR ÖRGÜTLERİNE NEFES ALDIRMAYACAĞIZ"

Dün Ankara'da İçişleri Bakanlığının önünde düzenlenen bombalı eylemin ardından terörle mücadeleye ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Yerlikaya, mesaj vermişti. Yerlikaya, "Devletin kararlılığıyla terör örgütlerine nefes aldırmayacağız. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar durmak yok." ifadelerini kullanmıştı. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...