Son dakika: Hatay'ın Antakya ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika: Hatay'ın Antakya ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberi: Merkez üssü Hatay'ın Antakya ilçesi olan 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Depreme ilişkin konuşan ilk açıklamayı yapan Hatay Valisi "Şu ana kadar olumsuz bir ihbar almadık, taramalarımız sürüyor." dedi.

Son 25 gündür Doğu ve Güney Doğu bölgemizi esir alan tektonik hareketlilik bitmek bilmiyor. 6 Şubat'daki depremlerden ağır yara Hatay yine sallandı. Antakya ilçesi merkezli saat 10.20’de 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

AFAD DUYURDU

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 10.20'de Antakya Körfezi'nde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Sarsıntı, yerin 11,06 kilometre derinliğinde kaydedildi.

Son dakika: Hatay'ın Antakya ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem

HATAY VALİSİ: OLUMSUZ İHBAR YOK

Hatay Valisi Rahmi Doğan, sarsıntının ardından ekiplerin saha taramasının sürdüğünü belirterek, "Şu ana kadar olumsuz bir ihbar almadık, taramalarımız sürüyor." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...