Üsküdar'da freni tutmayan TOMA dehşet saçtı: 13 araç birbirine girdi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul Üsküdar'da akşam üzeri feci bir kaza yaşandı. Freni tutmayan TOMA aracı önünde bulunan otomobillere çarparak durabildi. Kazada TOMA'nın çarptığı 13 araç birbirine girerken bölgede trafik durma noktasına geldi.

Üsküdar'da freni tutmayan TOMA zincirleme kazaya sebep oldu. TOMA'nın çarpıtığı 13 araç birbirine girerken arabalarda hasar oluştu. Kaza sonrası bölgede trafik durma noktasına geldi, işte son gelişmeler...

FRENİ TUTMAYAN TOMA SİREN ÇALARAK TRAFİKTEKİLERİ UYARDI

Kaza, Üsküdar Şile Otoyolu Altunizade mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Üsküdar yönünde seyir halindeyken freni tutmadığını farkeden TOMA aracı, siren çalarak ilerledi. Oldukça süratli giden TOMA aracı önünde bulunan araçlara çarparak durabildi.

FARK ETMEYEN SÜRÜCÜLER KAZA YAPAN ARAÇLARA ÇARPTI

TOMA'nın hızlı bir şekilde geldiğini gören sürücüler kazadan kaçamadı. TOMA öndeki araçlara çarparak durabildi. Arkadan gelen ve kazayı fark edemeyen diğer otomobiller ise kaza yapan araçlara çarptı.

TOMA VE 13 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

11 araç, 1 TOMA ve 2 motosikletin karıştığı kazada bir motosiklet sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından yaralanan motosikletli bölgedeki hastaneye sevk edildi.

ARAÇLARDA MADDİ HASARLAR OLUŞTU

Çok sayıda araçta maddi hasar oluştu. Kaza sebebiyle Şile Otoyolu Altunizade mevkiinde trafik kilitlendi. Araçların kaldırılma çalışmaları sürüyor.

"SİREN ÇALARAK GELİYORDU, KAÇMAYA ÇALIŞTIM KAÇAMADIM"

Kazaya karışan otomobil sürücüsü Cüneyt Ergüven, “Ümraniye’den siren çalarak geliyordu, alt geçidi geçtikten sonra süratli geldiğini fark ettik. Kaçmaya çalıştım, kaçamadım. Sol taraftan bana çarptı” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...