YouTuber Merve Veziroğlu son durumu nasıl? YouTuber Merve Veziroğlu olayı nedir?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
YouTuber Merve Veziroğlu son durumu nasıl? YouTuber Merve Veziroğlu olayı nedir?

GÜNDEM Haberleri

Youtube videoları ile ünlenen ve ismini geniş kitlelere duyuran Youtuber Merve Veziroğlu hakkında hayranları ve sevenleri arama motorlarında “YouTuber Merve Veziroğlu son durumu nasıl? YouTuber Merve Veziroğlu olayı nedir?” sorusunun cevabını araştırıyorlar. Peki, YouTuber Merve Veziroğlu son durumu nasıl? YouTuber Merve Veziroğlu olayı nedir? İşte o detaylar…

MERVE VEZİROĞLU OLAYI NEDİR?

Üsküdar’da sabah saatlerinde ünlü Youtuberin eşi Yunus Yıldırım eşi Merve Veziroğlu Yıldırım’ı bıçakladığını söyleyerek ihbarda bulundu. Polis ekipleri hemen olay yerine giderek Yunus Yıldırım’ı gözaltına aldı. Merve Veziroğlu Yıldırım ise ambulans ile hastaneye gönderildi. Yunus Yıldırım ifadesinde evlendiklerinden beri kayınvalidesinden kaynaklanan sürekli tartışma yaşadıklarını söyledi. Bunların yanında eşi Merve Veziroğlu Yıldırım’ın sosyal medya sitelerinde Intagram ve TikTok çok aktif olduğunu ve eşine gelen mesajlarından dolayı kıskançlık içerisinde olduğunu ifade etti. Olay esnasında yine aynı mevzulardan dolayı tartıştıklarını söyleyen Yunus Yıldırım kendini kaybettiğini ve mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile Merve Veziroğlu Yıldırım’ı defalarca bıçakladığını söyledi. Yıldırım olayın ardından 112’yi aradığını ve yaptığın pişman olduğunu söyledi.

YouTuber Merve Veziroğlu son durumu nasıl? YouTuber Merve Veziroğlu olayı nedir?

MERVE VEZİROĞLU SON DURUMU

Merve Veziroğlu Yıldırım eşi Yunus Yıldırım tarafından 32 kez bıçaklandı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan Merve Veziroğlu’nun hayranları son durumunu merak ediyorlar. Merve Veziroğlu’nun sağlık durumu hakkında Veziroğlu’nun kız kardeşi Şerife Yavuz açıklama yaptı, yaptığı açıklamada “Kız kardeşimi şu anda yoğun bakıma aldılar kanaması var. Tam olarak biz de bilmiyoruz. Şoktayım. Şiddet cezalarının kesinlikle ağırlaştırılmasını istiyorum. Akşam yatıyoruz sabah ne halde kalkacağımız belli değil. Şoklar içindeyim. İnşallah iyi olur. Hastaneden aramışlar 32 yerinden bıçaklandığı söyleniyor” ifadelerini kullandı.

YouTuber Merve Veziroğlu son durumu nasıl? YouTuber Merve Veziroğlu olayı nedir?

MERVE VEZİROĞLU YILDIRIM KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

İstanbul’un Üsküdar ilçesinde yaşayan yüksek mimar Merve Veziroğlu Yıldırım YouTube kanalında paylaştığı dekorasyon hileleri, kendin yap ve challange videoları ile tanındı. 30 Temmuz’da doğan Merve Veziroğlu Yıldırım’ın 32 yaşında olduğu öğrenildi.

Merve Veziroğlu Yıldırım’ın sosyal medya platformu Instagram’da 18 bin takipçisi bulunuyor. 2017 yılından bu yana YouTube üzerinden yayın yapan Merve Veziroğlu Yıldırım’ın 116 bin takipçisi bulunuyor.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...