Yük gemisi günlerce Karadeniz'de mahsur kaldı! Balıkçı tekneleriyle müdahale edildi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Yük gemisi günlerce Karadeniz'de mahsur kaldı! Balıkçı tekneleriyle müdahale edildi

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Son dakika haberleri: Türkiye-Rusya arasında yük taşımacılığı yapan bir gemi, Bartın açıklarında arıza yaptığı öğrenildi. 2 gün boyunca Karadeniz'de mahsur kalan gemi, arızanın giderilmesinin ardından İstanbul'a doğru hareket etti.

Türkiye-Rusya arasında yük taşımacılığı yapan bir gemi, Bartın'ınAmasra ilçesi açıklarında arıza yaptı. 2 gün boyunca Karadeniz'de mahsur kalan gemi, arızanın giderilmesinin ardından İstanbul'a doğru hareket etti.

GEMİNİN MOTORLARI DURDU

İstanbul'dan Rusya'ya sebze, meyve ve hasta bezi gibi yükler taşıdığı belirtilen bir gemi Bartın'ın Amasra Limanı yakınlarında motorları durdu. Bir daha çalıştırılamayan gemi, 2 gün boyunca Amasra açıklarında bekledi. Makine dairesindeki arıza nedeniyle hareket edemeyen gemide bulunan personel, hem bağlı bulundukları firma yetkililerinden hem de Amasra Limanı yetkililerinden yardım talebinde bulundu. Geminin ait olduğu firmanın İstanbul'daki yetkililerin girişimiyle gönderdiği teknik ekipler, balıkçı tekneleri ile gemiye götürüldü.

BALIKÇI TEKNELERİYLE YARDIMA GİDİLDİ

Ağır kış şartları öncesinde yeniden hareket ettirilmek istenen gemi, ekiplerin yoğun çalışması sonucunda yeniden hareket ettirilebildi. Karadeniz'de 2 gün boyunca mahsur kalan ve balıkçı teknelerinin yardımıyla teknik ekiplerin ulaştırıldığı gemi, arızanın giderilmesinin ardından İstanbul'a doğru hareket etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...