Firari FETÖ’cü Zekeriya Öz’ü döven iş adamı ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah Gazetesi
- Güncelleme:
Firari FETÖ’cü Zekeriya Öz’ü döven iş adamı ortaya çıktı

GÜNDEM Haberleri  / Sabah Gazetesi

Firari savcı Zekeriya Öz'ün Almanya Mannheim'da bir restoranda bir iş adamı tarafından dövüldüğü iddia edilmişti. O iş adamı bulundu. Öz'ün Alber Rıfat Bayraktar tarafından dövüldüğü ortaya çıktı.

İşadamı Bayraktar, Öz'e daha önce FETÖ'ye yönelik şikayetlerini takipsizlikle sonuçlandırması sebebiyle kinli olduğunu söyle. Bayraktar, olay günü de Öz'ün Almanya Mannheim'da bir restoranda oturduğunu öğrenince "Utanmadan buralarda geziyor musun?" diyerek Öz'e kafa atıp yumrukladığını söyledi. Alber Rıfat Bayraktar, yaşananları şöyle anlattı:

"Ben Türkiye'de Avrupa'nın çeşitli kentlerinde ve Almanya Frankfurt'ta şirketleri olan bir iş insanıyım. Olay günü bir çalışanım Zekeriya Öz'ün Almanya Mannheim'da "İstanbul" isimli Türk restoranında oturduğunu tarafıma bildirdi.

Ben de daha önce Başsavcı Vekiliyken benim FETÖ'cülere yönelik şikayetlerimi takipsizlikle sonuçlandırdığı ve şikayetlerimi aleyhime çevirip zulmettiği için kendisine kinliydim. Beni ilgim olmayan bir konuda suçlu hale getirmişti.   

Restorana girdiğimde Zekeriya Öz'ü en köşedeki masada oturmuş 3 kişiyle sohbet ederken gördüm. İlk gördüğüm anda gayet zayıflamış olduğunu ve tedbir olarak topsakal bıraktığını farkettim.

Fakat kendisinin simasını çok iyi bildiğim için elmacık kemikleri ve gözlerinden dolayı hemen tanıdım. Kendine yöneldim ve "Beni tanıdın mı" diye sordum.

Hafif ayağa kalktı ve şaşkın gözlerle bir süre süzdükten sonra "şimdi, tanıdım" dedi. O anda yakasından tutup "Utanmadan buralarda mı geziyor musun?" diyerek kafa attım.

Zaten oraya da kendisini dövmeye gitmiştim. Birinci yumruğu atıp ikinciyi atarken birden restoranda bulunan ve sivil giyimli olan kişiler üzerime atladı.

"BURNU KANADI, GÖZÜNÜN ALTI KIZARDI"

Ne olduğunu anlayamadım. Beni masaya yatırıp etkisiz hale getirdiler. Fakat Zekeriya Öz'ün burnunun kanadığını ve gözünün altının kızardığını gördüm. Hemen onu olay yerinden kaçırdılar..."

"BUGÜN OLSA YİNE YAPARIM"

Olay sonrası çevredikeliren kendisini masaya yatırıp etkisiz hale getirdiğini belirten Bayraktar, sözlerini şöyle noktaladı: "Fakat Zekeriya Öz'ün burnunun kanadığını ve gözünün altının kızardığını gördüm. Hemen onu olay yerinden kaçırdılar. Daha sonra telefonlarımı alıp kendilerince beni sorguladılar. Mağdur olduğumu anlatınca bir süre tutup bir şey bulamayınca bıraktılar. Zekeriya Öz'ün de şikâyetçi olmadığını öğrendim. Fakat hiç pişman değilim. Yüreğim soğudu. Bugün olsa yine yaparım."

Not: FETÖ'cü Zekeriya Öz halen yurt dışında firarda…

Firari FETÖ’cü Zekeriya Öz’ü döven iş adamı ortaya çıktı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Sabah Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
kadir 29 Ağustos 2023 20:49

zalimlerin sonu hep böyle olur.

Mustafa28 Ağustos 2023 17:29

Allah sizden bin kere razı olsun be bre Bayraktar. Keşke bende yanında olabilseydim bir kafada burnuna atabilseydim. Ama bende takip ediyorum gördüğüm yerden döveceğim ve Almanya’dan çıkarılması için uğraşacağım bu mikrobu.

Murat Kara 28 Ağustos 2023 13:10

dövmek ?; yetmez !; en ağır şekilde cezalandırmaya !!!

Niyazi mısri27 Ağustos 2023 15:53

Bu şahsiyetsizler yüzünden birçok öğrenci birçok öğretmen subay zarar görmedi mi

Burak 26 Ağustos 2023 15:19

Adamın şahsi kini varmış dövmeye gitmiş. Kahraman değil, klasik bedevi kafası

Zafer26 Ağustos 2023 13:44

ÖMRÜN UZUN OLSUN ,ELLERIN DERT GÖRMESİN ABİ, PENSİLVANYALI HAİNE IKİ KAFA DAHA ATSAYDIN.

Haktan26 Ağustos 2023 09:04

Bu pisliği neden almanyadan getirip yargılamıyorlar

Fatma26 Ağustos 2023 09:00

Bu kisi Gurcistana giderken otobusun bagaj bolumunde yakalandi diye TV lerde soylenmisti .ne oldu da serbest birakildi

C25 Ağustos 2023 16:17

Ellerine sağlık az bile olmuş

Ellerine sağlık çok güzel olmuş 25 Ağustos 2023 14:20

Ellerine sağlık çok güzel olmuş

Bülent Aras 25 Ağustos 2023 12:32

Orada hata yapmışsın,onun yalnız olmadığını bilmen gerekliydi.Yanina birkaç kişi alıp dışarıda bekletmen gerekirdi sanırım.Sana zarar vermemesi için. Az bile yapmışsın.eline sağlık

Vurucutim25 Ağustos 2023 11:33

Az bile yapmıs srfsze

Dogru Söyler 25 Ağustos 2023 11:01

Haberi Okur’un ve 2 Haftaligina izine çikma karari aldim, iznimi de o mendeburun bulundugu bölgede yapacagim, insallah karsima cikar

Garip25 Ağustos 2023 10:40

Ellerin dert görmesin. Milyonlara zülmettiler. Keşke Berlinede gelsede bizde bir iki tane vurabilsek

Güzel ülkem24 Ağustos 2023 13:12

Ellerin dert görmesin.o ve onun gibilerin soyu sopu kupkuru kurusun kanı bozukların en büyük şeytan pensilvanyada yansın amiiin

Selim Sırrı24 Ağustos 2023 11:55

Ellerin dert görmesin, Yani bu olayla ortaya şöyle bir şeyde çıkmış oluyor, bu adilerin halen daha birilerince korunuyor olması. Apar topar oradan uzaklaştırdıklarına ve dizide alıkoyduklarına göre Bence bunları boş bırakmaya gelmez, bunlardan her türlü şey beklenir. Umarım devletimizin ilgili birimleri gereğini yaparlar.

Cem24 Ağustos 2023 11:43

Ellerin dert görmesin

Hıncal24 Ağustos 2023 11:15

Az çok az olmuş yine de ellerine sağlık,o mahlukatı kara trenin son vagonuna ayaklarından bağlayıp kmlerce süründürmek gerekiyor gittiği yere kadar inan hiç içim yanmaz.

Ahmet24 Ağustos 2023 11:03

Ellerin dert görmesin kardeşim Allah razı olsun senden Türkiye’de fetö teröristleri saklayan koruyan vatan hainleri utansın utanacak yüzleri varsa

Esra23 Ağustos 2023 12:20

Ellerine sağlık, keşke iyice ağzını burnunu dağıtsaydın

Sonraki Haber Yükleniyor...