Galatasaray Rizespor VAR hakemi Onur Özütoprak oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Galatasaray Rizespor VAR hakemi Onur Özütoprak oldu

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Galatasaray Rizespor maçı VAR hakemi kim, adı ne? | Süper Lig’de Galatasaray kendi sahasında Rizespor’u konuk ediyor. Mücadelede VAR hakemi olarak kimin görev yaptığı merak ediliyor. Peki, Galatasaray Rizespor VAR hakemi kim? İşte detaylar…

GS Rizespor VAR hakemi kim? Galatasaray Rizespor maçında VAR hakemi olarak kimin görev yaptığı merak ediliyor. Peki, Galatasaray Rizespor VAR hakemi kim? İşte maçın hakemleri!

GALATASARAY RİZESPOR VAR HAKEMİ KİM?

Galatasaray Rizespor maçını Bahattin Şimşek yönetiyor. Yardımcı hakem olarak Serkan Olguncan ve Osman Gökhan Bilir görev yapıyor. Maçın VAR hakemi ise Onur Özütoprak’tır.

GALATASARAY RİZESPOR MAÇI KAÇ KAÇ, GOLLERİ KİMLER ATTI?

Galatasaray Rizespor maçı 6-2'lik Galatasaray üstünlüğü ile sona erdi. Galatasaray’ın gollerini 9. dakikada Köhn, 31. dakikada Torreira, 85. dakikada Icardi, 40. 45. Ve 64. Dakikalarda ise Kerem Demirbay attı. Rizespor’un gollerini ise 38. dakikada Nielsen, 61. dakikada Olawojin kaydetti.

Galatasaray Rizespor VAR hakemi Onur Özütoprak oldu - 1. Resim

GALATASARAY RİZESPOR 11’LERİ

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Berkan, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

Rizespor: Gökhan, Taha, Alikulov, Emirhan, Hojer, Shelvey, Muammer, Varesanovic, Olawoyin, Akintola, Minchev.

GALATASARAY RİZESPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Galatasaray Rizespor maçı Bein Sports 1’den canlı olarak yayınlanıyor. Maçı şifresiz olarak izleyebilmeniz için Bein Sports kullanıcısı olmanız gerekmektedir.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...