Kül Masalı Arat karakterini canlandıran Gökhan Alkan’ın hayatı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kül Masalı Arat karakterini canlandıran Gökhan Alkan’ın hayatı

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Başarılı oyuncu Gökhan Alkan'ın hayatı son dönemlerde merak konusu oldu. Gökhan Alkan kimdir? Gökhan Alkan kaç yaşında? Gökhan Alkan nereli? Özellikle Kül Masalı dizisinde canlandırdığı Arat karakteriyle tanınan Gökhan Alkan'ın hayatı ve kariyeri hakkında merak edilen detaylar...

Gökhan Alkan, Türk televizyon ve sinema dünyasının tanınmış isimlerinden biridir. Hem mühendislik eğitimi almış hem de oyunculuk kariyerine başlamış olan Alkan, sahip olduğu yetenekleriyle dikkat çekmektedir. Kül Masalı Arat karakterini oynayan Alkan'ın hayatı hakkında detaylar...

Kül Masalı Arat karakterini canlandıran Gökhan Alkan’ın hayatı - 1. Resim

GÖKHAN ALKAN KİMDİR?

8 Aralık'ta İstanbul'da doğan Gökhan Alkan, eğitim hayatına Kocaeli Üniversitesi'nde Otomotiv Mühendisi olarak başladı. Ancak, MSM ActorStudio'da oyunculuk eğitimi almasıyla birlikte gerçek tutkusunu keşfetti. Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda 2 sezon boyunca çeşitli rollerde sahne aldıktan sonra kendi tiyatrosunu kurarak tiyatro dünyasındaki başarısını pekiştirdi. 2011 yılında "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde canlandırdığı Şah Tahmasb karakteriyle televizyon dünyasına adım atan Alkan, ardından birçok dizi projesinde yer aldı. "Her Şey Yolunda Merkez", "Gurbette Aşk", "Kocamın Ailesi", "Seviyor Sevmiyor", "Kalp Atışı" ve "Zengin ve Yoksul" gibi dizilerde önemli roller üstlendi.

GÖKHAN ALKAN'IN HAYATI VE KARİYERİ

2016 yılında Güney Kore'de düzenlenen APAN (Asia Pasific Actors Network) Star Awards'ta Özel Ödül kazanan Gökhan Alkan, 2017 yılında Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Dizi Çifti" ödülünü "Kalp Atışı" dizisindeki performansıyla kazandı. Günümüzde ise "Kül Masalı" dizisinde Arat karakterini canlandıran Alkan, başarılı kariyeriyle dikkatleri üzerine çekmektedir.

Gökhan Alkan'ın Dizileri ve Filmleri

Diziler:

Muhteşem Yüzyıl / Şah Tahmasp / 2012
Her Şey Yolunda Merkez / Cem Karabey / 2013
Gurbette Aşk / Osman / 2013
Kocamın Ailesi / Tarık / 2014
Seviyor Sevmiyor / Yiğit Balcı / 2016
Kalp Atışı / Ali Asaf / 2017
Zengin ve Yoksul / Karan / 2019
Filmler:

Defne'nin Bir Mevsimi / Ferhat / 2015
Organik Aşk Hikâyeleri / Hasan / 2015
Makas (TV Filmi) / Fatih / 2015

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...