Çukurova hikâyesi yayına giriyor

- Güncelleme:
Çukurova hikâyesi yayına giriyor

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar ve Ercan Kesal’ın başrolünde yer aldığı, 2023’ün öne çıkan yerli yapımlarından “Magarsus”un ilk iki bölümü BluTV’de yarın seyircilerle buluşacak.

MURAT ÖZTEKİN'İN HABERİ - Çukurova’nın bir sahil ilçesi olan Sarıbahçe’de narenciye ticareti yapan Kurak ailesinin hem kendi içlerinde cereyan eden hem de bölgede hâkimiyet kurmaya çalışan dış güçlerle olan mücadelesini konu edinen filmin ön gösterimi önceki gün Soho House’da özel bir etkinlikle yapıldı. BluTV CMO’su Merve Naz Atmaca Özdurak faaliyetteki konuşmasında “Magarsus hem senaryosu hem de oyuncu kadrosuyla ilk günden beri bizi çok heyecanlandıran bir proje, tanıtımlara aldığımız olumlu geri dönüşler ve izleyicideki heyecan ise yılın dizisi olacağına inancımızı perçinledi” dedi. Hepsiburada Premium’un katkılarıyla ekrana gelen “Magarsus”, 7. Berlin TV Series Festivali’nin “Special Mention” kategorisinde “Stellar Cast Ödülü”ne layık görüldü. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...