Arı Maya beyaz perdede

Arı Maya beyaz perdede

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Arı Maya'nın arkadaşı Wili ormanda buldukları boş bir şişenin içinde mahsur kalır . Maya arkadaşını kurtarmalıdır.

Arı Maya: Televizyon animasyon filmleri içinde çocukların merakla izledikleri Arı Maya, yıllar sonra ilk kez beyazperde de seyircisi ile buluşuyor. İlk kitabı 1912'de yayımlanan Arı Maya, yeni macerasıyla beyazperdede nbsp;vizyona çıkıyor. Maya şişenin içinde mahsur kalan arkadaşını kurtarmak için maceraya atılır.
HAFTANIN DİĞER FİLMLERİ
Unutursam Fısılda: Yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı filmde Hümeyra Işıl Yücesoy, ve Mehmet Günsür rol alıyor. Konusu: nbsp;İki genç müzik için birlikte İstanbul'a gelirler. nbsp;Şöhret dolu hayatları, onları hayallerinden uzaklaştırır.
Oflu Hoca'nın Şifresi: Yönetmenliğini Adem Kılıç'ın yaptığı komedi türündeki bir Karadeniz filmi. Konusu: Yerel kanalda, program yapan Oflu Hoca, rakibi Müteahhit Ahmet ile başkanlık mücadelesine girer. nbsp;
Pompeii: Vesuvius volkanı M. Ö. 79 yılında şiddetli bir patlamaya sahne olur. Milo, arkadaşlarını kurtarmalıdır. Paul W. S. Anderson'un yönettiği film Tiglon Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Sivas: 11 yaşındaki Aslan'ın Sivas isimli Kangal cinsi köpeği vardır. Yaşadığı yerde köpek dövüşleri yapılmaktadır. nbsp;Filmin yönetmeni nbsp;Kaan Müjdeci.
New York'a Hoşgeldiniz: Politik ve ekonomik gücü olan Bay Deveraux, pis işlere dalıp kendini kurtaramayan bir adamdır. nbsp;


Orijinal adı: Maya The nbsp;
Bee Movie
Tür : Animasyon
Süre: 79 Dak.
Yapım: Almanya, nbsp;Avustralya nbsp;- nbsp;2014
Yönetmen : Alexs Stadermann
Senaryo : Fin Edquist , nbsp;Marcus Sauermann
Seslendirenler : SeçilAkıncılar (Maya), Oytun Pazarlı (Ben), Berna Konur (Willi), Kartal Türkoğlu (Flip), Alp Pazarlı (Paul), nbsp;Adviye Öztürk (Kraliçe)
Dağıtım: UIP filmcilik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...