Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Survivor Ezgi'den çarpıcı açıklamalar

Düzenleyen:
Survivor Ezgi'den çarpıcı açıklamalar

MAGAZİN Haberleri

Survivor 2016'da 10. haftada elenen Ezgi Avcı çarpıcı açıklamalarda bulundu

Ünlüler Takımında yer alan Ezgi elenmesinin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Survivor'a son veda eden isim Ezgi Avcı oldu. Survivor'da ünlüler takımının kaybettiği dokunulmazlık oyunlarının ardından Avatar Atakan, Yunus Günçe ve Ezgi Avcı eleme potasına girmiş, aynı üçlü halk oylamasına çıkmıştı. Survivor halk oylamasında alınan oylarla oluşturulan Survivor SMS sonuçlarına göre en az oyu alarak adaya veda eden isim ise Survivor Ezgi Avcı oldu.

Survivor Ezgi Avcı kişisel istatistiği ile birçok ismin gerisinde kaldı. Oynadığı oyunlarda güçlü rakiplerine karşı aldığı galibiyet oranı ile son sıralardaki isimlerden olan Ezgi Avcı, Survivor'da olduğu süre boyunca 109 kez yarıştı. Bireysel olarak oynadığı 109 oyundan sadece 45'ini kazanan Ezgi Avcı'nın başarı yüzdesi ise yüzde 41'de kaldı. Aldığı oyun sayısı nedeniyle birçok kez arkadaşları tarafından eleştirilen Ezgi Avcı, bu nedenle bir çok kez ismi yazılmasına rağmen eleme adayı olmamıştı.

Survivor Ezgi'den çarpıcı açıklamalar

'ATAKAN YALNIZ KALACAK'
Ben ayrıldığımda Atakan yalnız kalacak. Çünkü biz bir takımdık. Şöyle ilerler diye düşünüyorum. Bir süre tek olacaktır. Sonrasında Yattara ile iyi anlaşabileceğini düşünüyorum. Diğerlerine karşı ise tavrı net olacaktır.

Adada 'Ezgi, Atakan'ın gölgesine sığınıyor' eleştirileri yapıldı. Sen ne düşünüyorsun?

'Biz ikimiz bir grup olmayı ikimiz seçmedik. Yani biz en başta 9 kişilik bir gruptuk. Ve insanlar yavaş yavaş elenmeye başladı. Ya da bize ihanet ettikleri için biz iki kişiye düştük. Biz yalnız kalmayı ikimiz tercih etmedik. ve bir şekilde olaylar bizi birbirimize sürükledi.'

Ünlüler takımında senden sonra kim veda eder?

Ezgi: 'Bizim takımda bundan sonra veda edecek isim kim olur tam olarak bilmiyorum ama, potaya şu isimler girecektir;
Yunus tekrar potaya girecektir diye düşünüyorum. Dokunulmazlık sembolünü Atakan alırsa, zaten geriye çok da fazla isim kalmıyor ama; bence Yunus, Nagihan ve Semih olur. Bu üç kişi potada olacaktır ve yüksek olan kişi Nagihan adaya veda edecektir.

Kaynak: Acunn.com

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...