Çarkıfelek yarışması geri dönüyor! Yeni sunucusu ve kanalı belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Çarkıfelek yarışması geri dönüyor! Yeni sunucusu ve kanalı belli oldu

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

Bir dönem ekranlarda fırtınalar estiren ve her yaştan izleyiciyi ekran başına çeken yarışma programı Çarkıfelek, geri dönüyor. Unutulmaz yarışmanın sunucusu ve yayınlanacağı kanal belli oldu.

Uzun yıllar boyunca Türk televizyonlarının en sevilen programları arasında yer alan Çarkıfelek’in yeniden başlayacağı öğrenildi. Yeni kanalı ve sunucusuyla ekranlara dönecek yarışma seyirciyi heyecanlandırdı. 

1975’te TRT1’de yayınlanmaya başlayan Çarkıfelek’i ilk olarak Güner Ümit sundu. 1986’da TRT2’ye geçen yarışmanın sunucusu Tarık Tarcan olarak değişti. 1995’te Tarık Tarcan’ın programdan ayrılmasının ardından yerine Halit Kıvanç getirildi. Daha sonra ise sevilen yarışma Show TV, Kanal D, TGRT, ATV gibi birçok kanalda yayınlandı.

Programın sunuculuğunu 2006,2008,2009, 2010, 2011,2015 ve 2017 yıllarında Mehmet Ali Erbil yaptı. Daha birçok ismin sunduğu yarışma, son olarak 2020 yılında Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla ekranlara gelmişti. 

Çarkıfelek yarışması geri dönüyor! Yeni sunucusu ve kanalı belli oldu

CEM DAVRAN SUNACAK

Sevilen yapımdan izleyicisine müjdeli haber geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, fenomen yarışma Çarkıfelek, TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Daha önce birçok ismin sunduğu yarışmanın yeni sunucusu Bambaşka Biri dizisinin başrol oyuncularından Cem Davran olacak. Öte yandan Davran’ın yarışma nedeniyle diziden ayrılıp ayrılmayacağı ise henüz net değil.

Kulislerde yarışmada ünlü isimlerden çok halktan yarışmacıların olacağı da konuşulanlar arasında. 

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...