Arka Sokaklar’a taze kan: Hayranları çok sevinecek

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Arka Sokaklar’a taze kan: Hayranları çok sevinecek

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

Bugüne kadar yer aldığı projelerde rolünün hakkını veren ve izleyicinin gönlünde taht kuran Pamir Pekin, Arka Sokaklar dizisine dahil oldu.

Uzun bir aranın ardından yeniden seyirci karşısına çıkan Arka Sokaklar, 18 sezondur ekranlarda yer alıyor. Heyecan dolu bölümlerinde aksiyonun bir an eksik olmadığı dizi merakla takip ediliyor. 

“KARAKTERİN HİKAYESİ BENİ CEZBETTİ”

Cuma akşamları ekrana gelen yapıma ünlü oyuncu Pamir Pekin de katıldı. Pekin, dizide ‘Komiser Mehmet’ karakterini canlandıracak. Heyecanlı olduğunu belirten oyuncu duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“Uzun zamandır birlikte çalışan bu renkli ve başarılı ekibe dahil olmak benim için çok heyecanlı. Yeni maceralar için hazırım. Türkiye’de bir dizinin bu kadar uzun süre yayında kalması ve böyle başarılı olması nadide bir durum. Polis karakterini canlandırmak ayrı güzel ama bu karakterin hikayesi beni ayrıca cezbetti. Hepimiz diziyle beraber büyüdük, olgunlaştık diyebilirim.” 

Arka Sokaklar’a taze kan: Hayranları çok sevinecek

PAMİR PEKİN KİMDİR?

1979 yılında İstanbul’da doğdu. Marmara Üniversitesi Ekonometri Bölümü’nden mezun oldu. 2003 yılında ilk kez bir jöle markasının reklamında oynayarak kamera karşısına geçti. İlk oyunculuk deneyimini Komiser Nevzat dizisi ile tatlı. Pamir Pekin, bugüne kadar Parmaklıklar Ardında, Muhteşem Yüzyıl, Hayat Şarkısı, Tutsak, Gelsin Hayat Bildiği gibi birçok dizide rol aldı.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Harika beyendigim oyuncu başarılar19 Kasım 2023 22:57

Harika beyendigim oyuncu başarılar

Sonraki Haber Yükleniyor...