Müge Anlı Sinan öldü mü? Müge Anlı Sinan ne oldu, nerede?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Müge Anlı Sinan öldü mü? Müge Anlı Sinan ne oldu, nerede?

MEDYA Haberleri

Müge Anlı'nın programında işlenen Arife Gökçe olayın günlerce gündemde kalan Sinan Sardoğan’ın akıbeti merak konusu oldu. Arife Gökçe'ye ve köydeki birçok kadına sapıkça mesajlar yollayan Sinan Sardoğan cinsel istismar olayından tutuklanmıştı. Uzun süredir haber alınamayan Sinan Sardoğan hakkında “Müge Anlı Sinan öldü mü? Müge Anlı Sinan ne oldu, nerede?” gibi sorular sıkça aratılıyor. Peki, Müge Anlı Sinan öldü mü? Müge Anlı Sinan ne oldu, nerede? İşte detaylar…

Müge Anlı'nın programında işlenen Arife Gökçe olayı günlerce gündemden düşmedi. Emniyet güçleri tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen Sinan Sardoğan’ın son durumu merak konusu oldu. Sardoğan'ın son olarak 2018 yılında İstanbul Avcılar'da bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıkmış ve tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Peki, Müge Anlı Sinan öldü mü? Müge Anlı Sinan ne oldu, nerede? İşte detaylar…

MÜGE ANLI SİNAN ÖLDÜ MÜ? MÜGE ANLI SİNAN NE OLDU, NEREDE?

Tüm Türkiye'nin 'Sapık Sinan' olarak tanıdığı Sinan Sardoğan hakkında 'öldü, intihar etti' şeklinde iddialar ortaya atılmıştı. Bir kaç gündür sosyal medyada gündeme gelen iddiaların asılsız olduğu öğrenildi. Sardoğan'ın intihar ettiğine ilişkin çıkan haberler asılsız çıktı. Sinan Sardoğan'nın metris cezaevinde yattığı ve herhangi bir sağlık sorununun olmadığı ortaya çıktı.

Müge Anlı Sinan öldü mü? Müge Anlı Sinan ne oldu, nerede?

MÜGE ANLI SİNAN - ARİGE GÖKÇE OLAYI NEDİR?

Arife Gökçe'nin aniden ortadan kaybolmasının ardından Rusya'da yaşayan oğlu eşi Müge Anlı'ya başvuruda bulunarak suçluların yakalanmasını istedi.  Aynı köyde yaşayan Sinan isimli bir şahsın Arife Gökçe dahil köydeki birçok kadına müstehcen içerikli mesajlar attığı ortaya çıkması sonrası baş şüpheli Sinan Sardoğan olarak görüldü. Canlı yayına tek tek bağlanan kadınlar, aynı köyde yaşadıkları Sinan'dan şikayetçi olduklarını ifade etti. Dün ise Sinan Sardoğan otelden kaçmak istedi. Ancak ekipler Tokat'a otogara giderken Sinan'ı yakaladı. 29 Aralık Perşembe günü Müge Anlı programında ise köyden Sinan sebebiyle kaçmak zorunda kalan Şeker Hanım da katıldı. Sinan'ın kadınların telefon numarasına ise vefat eden annesinin telefonundan ulaştığı anlaşıldı. Kadir bana mesaj atmamı söyledi diyen Sinan, Kadir'e iftira attığını açıkladı. 30 Aralık Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Sinan'ın dayısı da katıldı. 4 Ocak Çarşamba günü Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Sinan'ın üzerine gelinmesi üzerine, "Müge Hanım beni sinirlendirme" diyerek Müge Anlı'yı sinirlendirecek kelimelerde bulundu.

 

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...