Enkazdan çıkınca ilk isteği ‘Müge Anlı çorbası’ olmuştu… Ünlü sunucudan cevap gecikmedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6’lık depremler sonrasında arama kurtarma çalışmaları devam ederken, Hatay'da enkaz altından çıkan Necati Amca’nın ilk isteği ‘Müge Anlı çorbası’ oldu. O anları gören ünlü sunucudan kısa sürede cevap geldi.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremler Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa'da büyük yıkıma neden oldu. Enkaz altındaki arama kurtarma çalışmaları devam ederken Hatay'da göçük altından sağ çıkarılan Necati Amca, istediği 3 şeyi ambulansta anlattı.

“BEYNİME GEÇECEK ARTIK MÜGE ANLI’NIN ÇORBASI”

Enkazdan kurtulan vatandaşa ne istediği sağlık ekipleri tarafından soruldu. Canının en çok 3 şey çektiğini belirten amca, “Orada 3 şey canım istedi. Müge Anlı'nın çorbası, elma ve portakal. Beynime geçecek artık Müge Anlı'nın çorbası...” dedi. Müge Anlı'nın yardıma gelip gelmediğini de merak eden amca, Anlı'nın yardım gönderdiğini duyunca “Göndermez mi ya? Müge bu Müge, insan kızı o. Annesi onu Kadir gecesi doğurmuş” cevabını verdi.

“AYAĞA KALKAR KALKMAZ KARŞILIKLI ÇORBA İÇELİM”

O anları gören Müge Anlı, sosyal medyadan paylaşım yaparak Necati Amca’ya cevap verdi. Anlı, paylaşımında “Değerli Necati ağabeyim; 28 aş evimiz deprem bölgesinde çorba ikram ediyor. Ama eğer arzu ederken ayağa kalkar kalkmaz seni İstanbul’da misafir edelim, karşılıklı çorba içelim. Rabbim yardımcın olsun” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...