Ömer dizisinde sürpriz gelişme: Eski oyuncu geri dönüyor

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Ömer dizisinde sürpriz gelişme: Eski oyuncu geri dönüyor

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Ömer’de izleyicinin beklemediği bir gelişme yaşandı. Pazartesi akşamları yayınlanan diziye eski bir oyuncunun geri döneceği öğrenildi.

Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Gamze Karaduman, Barış Falay, Onur Bilge gibi oyuncuların yer aldığı Ömer’de dengeleri değiştirecek bir gelişme yaşanacak. Dizide Özgür Şef karakterini üstlenen Yılmaz Kunt geri dönecek.

İlk bölümünden ilgiyle izlenen Ömer’de Nisa (Merve Dizdar) ile Özgür Şef’in (Yılmaz Kunt) arasındaki yakınlık seyirci tarafından merakla takip ediliyordu. İş hayatına adım atan Nisa’ya yardımcı olan Özgür Şef sezon finalinde kadrodan ayrılmıştı.  

ÖZGÜR ŞEF YENİDEN ÖMER'DE

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Yılmaz Kunt 32. bölümünde diziye yeniden dahil olacak. Özgür Şef karakterine hayat veren oyuncu Kunt, Nisa’ya destek olmak için hikayeye dahil olacak. Özgür, hayatına yeni bir yön çizen Nisa’nın elinden tutacak. 

Ömer dizisinde sürpriz gelişme: Eski oyuncu geri dönüyor

YILMAZ KUNT KİMDİR?

Model ve oyuncu Yılmaz Kunt, 1994 Ankara doğumlu. 2015 yılında Best Model of Turkey, Best Model European Union, Best Model of The World yarışmalarında birinci oldu. Kunt daha önce Gülümse Yeter, Afili Aşk, Baş Belası, Kırmızı Oda, Baş Belası  gibi projelerde yer aldı. 

Ömer dizisinde sürpriz gelişme: Eski oyuncu geri dönüyor

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...