Merakla beklenen dizi Bir Derdim Var’ın yayın günü belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Merakla beklenen dizi Bir Derdim Var’ın yayın günü belli oldu

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

Başrollerini Birce Akalay ve Mert Fırat’ın üstlendiği Kanal D’nin merakla beklenen dizisi Bir Derdim Var’ın yayın tarihi belli oldu.

İtalyan yapımı 'Oltre La Soglia' (On The Brink) uyarlaması olan 'Bir Derdim Var başlıyor. Dizin kadrosunda Birce Akalay, Mert Fırat, Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Başak Gümülcinelioğlu, Erdem Şenocak, İdil Sivritepe, Sami Aksu, Sennur Nogaylar gibi ünlü isimler yer alıyor. 

Dizinin genç oyuncuları arasında Eylül Ersöz, Ata Artman, Ava Yaman, Esila Umut, Ataberk Mutlu, Ezgi Gör ve Efe Poylu yer alıyor.

9 KASIM’DA İLK BÖLÜMÜYLE EKRANDA

Ergenlikteki gençlerin hassas dünyasını mercek altına almakla kalmayıp, ailelerinin de sorunlarını ekrana taşıyacak dizi 9 Kasım Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekranda olacak.

Bir Derdim Var adını Türk Rock müziğinin önde gelen gruplarından Mor ve Ötesi’nin efsanevi şarkısından alıyor. Senaryosu uzman isimlerin danışmanlığında yazılıyor olması da dizinin bir diğer öne çıkan özelliği...

Merakla beklenen dizi Bir Derdim Var’ın yayın günü belli oldu

BİR DERDİM VAR DİZİSİNİN KONUSU

Psikiyatrist Doktor Nilüfer Toska (Birce Akalay), Klinik Şefi olduğu Pera Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ergenlerin kırılgan ruhlarındaki sorunları çözmesiyle tanınır. Güçlü sezgileri ve derin hisleri sayesinde, hastalarının çözülmesi imkansız gibi görünen durumlarını bir dedektif dikkatiyle çözer. 

Ancak Doktor Nilüfer Toska’nın herkesten sakladığı büyük bir sırrı vardır. Mesleğini tehlikeye sokacak bu sır peşini bırakmazken, Savcı Ömer (Mert Fırat) ile aralarında olan çatışma büyük bir yangına dönüşecektir. 

Her zaman ilk önceliği hastaları olan Nilüfer için aşk, üzerinde çok durulmaması gereken bir kelimeden ibarettir. Oysa Nilüfer, Savcı Ömer’in hayatına girişiyle aşkın acısını da sevincini de her zerresinde hissetmeye başlayacaktır. Aşklarında engel olması, onları durduramayacaktır.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...