CHP'yi karıştıracak mektup!

CHP'yi karıştıracak mektup!

Politika Haberleri

CHP'li Birgül Ayman Güler, MİT'e mektup yazıp "Sezgin Tanrıkulu'nu siz mi seçtiniz?" diye sordu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "MİT'in içinde bir grubun sadece CHP için görevlendirildiğini biliyoruz. CHP içinde karışıklık çıkarmak ve daha bir sürü başka şey için yapıldı bu görevlendirme" sözlerinin ardından yaşanan tartışmaya CHP'nin ulusalcı vekillerinden Birgül Ayman Güler de katıldı.
Güler Aydınlık gazetedeki köşesinde Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının ardından MİT'e yazdığı mektubu yayınladı. Güler, MİT'e "CHP'nin Dersim olayına ilişkin görüşlerini anlatabilecek kişi olarak Sayın Sezgin Tanrıkulu'nun seçilmesinde etkiniz oldu mu?" sorusunu sordu.
Mektuptan öne çıkan sorulardan bazıları şöyle: "MİT'in içindeki CHP'yi karıştırma grubu, 'AK Parti'nin derin devleti ve MİT içindeki bir kanat' ortaklığıdır. Doğru mudur?", "Bu grup 'CHP içinde karışıklık çıkarmak ve daha bir sürü başka şey için' görevlendirilmiştir. Doğru mudur?", "Sayın ilgili, siz gerçek CHP'lilerin yani ulusalcıların Alevi ve Kürt düşmanı oldukları düşüncesinde misiniz? Tuzağınızın işlemesini bu adi fikre mi bağladınız?" nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...