Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Biz meseleleri çözdükçe istikrarımızı devam ettiriyoruz'

/ Kaynak: İHA
'Biz meseleleri çözdükçe istikrarımızı devam ettiriyoruz'

Politika Haberleri  / İHA

Eski İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, Erzurum'da Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen temel atma töreninde konuştu.

nbsp;Erzurum İli Palandöken İlçesi Malmeydanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 579 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi Temel Atma Töreni bugün düzenlendi. Törene Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Temel atma töreninin açılış konuşmasını yapan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, projelerden bahsederek kent için hizmetlerini sürdürdüklerini ifade etti.

İçişleri eski Bakanı Efkan Ala'da problemleri çözen bir hükümet anlayışına sahip oldukların belirtti.
Problemleri dile getirerek bir yerlere gelmediklerini çözerek istikrarı koruduklarını ifade eden Ala, şöyle konuştu:
"Değerli kardeşlerim biz dikkat ederseniz iki ana aks, iki temel hedefi olan, iki temel anlayışın şimdi söyleyeceğim birini siyasi anlayışı temsil ediyoruz. Biri problem var, birisi problemden yararlanan siyasi anlayış, biriside problemi çözen, çözümden yana anlayış. Biz problemi çözen, çözümden beslenen anlayıştan yanayız. Biz meseleleri çözdükçe istikrarımızı ve iktidarımızı devam ettiriyoruz. Ama bir de problemlerden yararlanan siyasi anlayış vardı. Onlar sürekli problemleri dile getirirlerdi sonra da yetki sahibi olurlardı. Ya belediye başkanı olurlardı, ya milletvekili, ya da hükümet. Ne yaparlardı sanki onlar o işi yapmayacaklarmış gibi o sorumluluğu almamışlar gibi yine o problemlerden bahsediyorlardı. Ama vaziyet edip problemi çözme yolunda herhangi bir adım atmıyorlardı. Ne oluyordu o zaman vatandaşımız bu sefer o problemden sürekli yararlanıp başa gelenleri değiştiriyordu ama problem yerli yerinde duruyordu. Peki ne oluyordu makam ve mevki sahibi olanların yeri değişiyordu sadece memlekette başka bir şey değişmiyordu. Problem aynı yerli yerinde duruyor problemi dile getirenler değişiyordu sırayla milletvekili, hükümet oluyorlardı 5 yıllığına destek alsalar da 3,5 yıllığına dayanamayıp gidiyorlardı. 90'lı yıllarda bu ülkede hükümet etme süresi 1 yıl olmadı. Neredeyse 6 aydı. E peki 6 ayda bir o hükümetle, hükümet olarak iş başına gelenler nasıl geliyorlardı. Bir sürü milletin problemini dile getirerek geliyorlardı. Geliyorlardı da problemi niye dile getirirsiniz. Çözmek için öyle değil mi. Bir şey yapmak için problemi dile getirirsiniz bir şey olma için getirmezsiniz. Yani sadece milletvekili, hükümet olmak için bir problem dile getirilmez. Çözmek için dile getirilir. Peki çözüyorlar mıydı hayır. Bu sefer o orada oturuyordu muhalefette olan problemi dile getiriyordu. Böylelikle koltukları paylaşmış oluyorlardı. Bunun millete ne faydası vardı. Hiçbir faydası yok, olmadı zaten. Biz ne yapıyoruz, Biz sistemi dönüştürüyoruz. Problemi çözüyoruz işte yeni dönüşüm alanları inşa ediyoruz."
Konuşmaların ardından Erzurum ili Palandöken ilçesi Malmeydanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 579 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi Temel Atma Töreni butona basılarak gerçekleştirildi.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...