Fotoğrafa yaptığı açıklama binlerce kez paylaşıldı

Fotoğrafa yaptığı açıklama binlerce kez paylaşıldı

Politika Haberleri

AK Parti Milletvetili Uğur Işılak, Meclis Genel Kurulu'nda uyuduğu görülen fotoğraflarının medyaya yansıması ardından açıklama yaptı.

Meclis Genel Kurulu yaşanan terör olaylarının ardından olağanüstü toplandı. Genel Kurul'a daha önce yemin töreni ve Meclis Başkanı seçimi için gelen AK Parti'nin yeni milletvekili Uğur Işılak salonda kısa bir süre uyuyakaldı. Bu fotoğrafın sosyal medyada geniş yer bulması üzerine Işılak açıklama yaptı.
Twitter'dan cevabı binlerce kez paylaşıldı
Işılak, "Ülkemizin içinde bulunduğu durum nedeniyle 5 gündür 2-3 saat uykuyla duruyorum. Bu yorgunlukla 10-15 saniye bir kestirme oldu. Yaşadığımız şu son bir haftalık süreçte bir horul horul uyuyanlar bir de harıl harıl çalışanlar var. Ben de o harıl harıl çalışanlardan biriyim" dedi.Twitter'den "Vatanseverin uykusu, hainin uyanıklığından evladır" diyen Işılak'ın mesajı sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı.

Fotoğrafa yaptığı açıklama binlerce kez paylaşıldı



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...