HDP'li vekil PKK mezarlığına gitti

/ Kaynak: İHA
HDP'li vekil PKK mezarlığına gitti

POLİTİKA Haberleri  / İHA

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan, PKK mezarlığını ziyaret etti.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan, terör örgütü PKK militanlarının gömüldüğü mezarlığı ziyaret etti. HDP'li Nihat Akdoğan, Keklikpınar mahallesindeki PKK mezarlığını ziyaret etti. Burada bir konuşma yapan Akdoğan, PKK ve YPG'lilere ait mezarlıkların savaş uçakları ile bombalandığını öne sürdü. 

Akdoğan, her din ve inançta mezarlıkların kutsal mekânlar olduğunu belirterek "Burada yatan insanlar ebediyete intikal etmiştir. Bunun için kirli oyunlarla annelerin yüreklerini ikinci defa yakmaya gerek yok. IŞİD de mezarlıkları bombalıyor, camileri yıkıyor. Tüm kutsal mekânları yakıp yıkıp bombalıyor” dedi. Bayramın Ortadoğu ve Türkiye'ye; barış ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulunan Akdoğan, mezarlıkta yakınlarını kaybeden ailelerle birebir ilgilenerek acılarını paylaştı.

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...