Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AA'ya taziye

/ Kaynak: AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AA'ya taziye

POLİTİKA Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AA muhabiri Leyla'nın hayatını kaybetmesi dolayısıyla AA Genel Müdürü Kazancı'ya taziye telgrafı gönderdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anadolu Ajansı (AA) Halep muhabiri Salih Mahmud Leyla'nın bomba yüklü araçla düzenlenen DAEŞ saldırısında hayatını kaybetmesi dolayısıyla, AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı'ya taziye telgrafı gönderdi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, taziye telgrafında şunları kaydetti:


"Anadolu Ajansı Halep muhabiri Salih Mahmud Leyla'nın bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda vefat ettiğini derin bir teessürle öğrendim.


Bölgede doğru ve eksiksiz habercilik anlayışıyla fedakarca görev yapan Salih Mahmud Leyla, haberleri ve çektiği fotoğraflarla her zaman saygıyla yad edilecektir.


Merhuma Cenab-ı Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, yakınlarına ve siz başta olmak üzere Anadolu Ajansı çalışanları ile basın dünyamıza başsağlığı diliyorum."

POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...