'1 Kasım geleceğinin seçimidir'

/ Kaynak: İHA
 '1 Kasım geleceğinin seçimidir'

POLİTİKA Haberleri  / İHA

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Burhan Kuzu, 1 Kasım seçimlerinin AK Parti'nin değil Türkiye'nin geleceğinin seçimi olduğunu belirtti.

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Burhan Kuzu, Sultangazi'deki Adıyamanlılar Derneği'nde AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen programa katıldı. Burada hemşehri dernekleri üyeleri ile bir araya gelen Kuzu, hem taleplerini dinledi hem de vatandaşlarla sohbet etti. Programda basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan AK Partili Kuzu, “Birçok siyasi partiden AK Parti'ye katılım var. Geçtiğimiz günlerde Sultangazi ilçesinde bin 500 kişinin partiye katılımını bizzat ben yaptım. Aşağı yukarı tüm siyasi partilerden, aklınıza hangisi geliyorsa 15'e yakın partiden ilçe başkanlığı yapmış, yöneticilikte bulunmuş arkadaşlarımız AK Parti'ye katıldı. Bu da gösteriyor ki sadece vatandaşlar değil, diğer siyasi partilerde görev yapan vatandaşlarımız da seçimini AK Parti'den yana kullandı” diye konuştu.
Diğer partilerden AK Parti'ye katılanlar ile aynı sloganı kullandıklarını belirten Kuzu, “Onların da bizim de sloganımız aynı. Bu seçim bir AK Parti seçimi değildir. Bu seçim memleketin geleceği seçimidir. AK Parti'nin durumunu da aşan bir seçimdir. Vatandaş sahada bunun farkında ve bu bilinç ile sandık başına gidecek. Vatandaş bu noktada gerekli oyu ve desteği AK Parti'ye verecektir diye düşünüyorum. Seçim çalışmalarımızı bir partizanlık şeklinde değil, Türkiye'nin içinde bulunduğu sıkıntıları anlatarak yapıyoruz. 1 Kasım akşamında sandıktan tek başına bir iktidarın çıkacağından ümitliyim” şeklinde konuştu.  

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...