Erdoğan'dan çok sert bayrak tepkisi

Erdoğan'dan çok sert bayrak tepkisi

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu.

İşte o konuşmadan satır başları

Cumhurbaşkanı'nın milletiyle buluşmasından neden rahatsız oluyorsunuz? Sadece ve sadece 81 vilayetten katılacak vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Her ilden 10'ar vatandaşımızı burada ağırlayacağız. Bu bir ilk olacak. Cumhur kendi bayramıyla buluşacak. Ulusalcı, Cumhuriyetçi denen şahısların şimdiye kadar Cumhuriyet için ne yaptınız sorusuna verecek cevapları yok. Avare kasnak gibi ne işe yaradıkları belli değildir.Tıpkı bunlar gibi barış deyip teröre destek verenler gibi. Bunlar da demokrasi der ama kendisinden başka hiçbir görüşe saygı duymazlar. 
"PARALEL YAPI DA PKK DA BUNU İSTİYOR"
Millete bidon kafalı, aptal, göbeğini kaşıyan adam diyen bunlar değil mi? Bunlar bizim ülkeyi milletimizle yönetiyor olmamızdan rahatsız.İstiyorlar ki, Tayyip Erdoğan bu işlere karışmasın. Muhalefet de bunu istiyor, dışarıdaki malum devletler de bunu istiyor. Paralel yapı da, PKK da bunu istiyor. Sözde aydınlar da bunu istiyor. Bunların kavgası bizimle değil bu milletle. Kendi ülkesini başka ülkelere şikayet edenler içimizdeki mankurtlardır. Bu ülkeyi bırakın biz yönetelim diyenler o devir geçmişte kaldı. Önce insan sonra devlet. Seçimle göreve gelen bizlerin de atamayla gelen bürokratların da görevi millete hizmet etmektir. Biz bu yola makam için çıkmadık. Bizim davamız halka Hakka hizmet içindir. 
"1 KASIM'DA VEREMEYECEKSENİZ NE ZAMAN VERECEKSİNİZ"
Ne diyor Pir Sultan Abdal:Koyun beni hak aşkına yanayım Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan Yolumdan dönüp mahrum mu kalayım Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan.Daha dün Hakkari Şemdinli'de hastaneyi ne hale getirdiler gördünüz. Selahaddin Eyyübi Havalimanı yaptık. Gidip orayı taradılar. Bir taraftan barış diyeceksin, bir taraftan sırtını terör örgütüne dayayacaksın. Milletime diyorum: Bu sırtını terör örgütüne dayayanlara dersini 1 Kasım'da vermeyeceksiniz de ne zaman vereceksiniz?Hakkari'de ben aynı gün iki tane hastane açılışı yaptım. Terör örgütü ve partisi insanları tehdit etti. Siz barıştan kan anlıyorsunuz kan.Türkiye'nin yeniden güven ve istikrara kavuşması için çok çalışmamız gerekiyor burada 50 bin muhtara büyük iş düşüyor. Eski İngiltere Başbakanı çıkıp Irak'taki hadiseden dolayı özür diliyoruz diyor. İş işten geçti. Bak Irak ayağa kalkamıyor. Suriye'de 370 bin kişi öldürüldü. Biz 2.5 milyon mülteciyi ağırlıyoruz. Bize de "Çok başarılısınız" diyorlar. Size yardım edelim diyorlar hani neredesiniz.
"EN BÜYÜK SIKINTIYI KÜRT KARDEŞLERİM ÇEKİYOR"
Biz ensar kültürünü de muhacir kültürünü de biliriz. Biz ayrım yapmadık. Aşlarımızı onlarla paylaştık. Dünyada bunun örneği yok. komşuya 400 milyar Avro veriyorlar. Bunu bile eleştiren siyasiler ve karanlık aydınlar var. Ne yapacaktık? Batı gibi bunları izleyecek miydik? Ölümlerini mi bekleyeceğiz?Amaçları Türkiye'yi de karıştırmak. Abdülhamid Han'a da önce diktatör dediler ardından hal ettiler. Menderes'i böyle astılar, Özal'a da böyle neler yaptılar.Paralel yapıdakiler bakın görüyorsunuz terör örgütü PKK'yla nasıl işbirliği içindeler. Herkes terör karşısındaki tutumuyla ilgili hesabını verecektir. Türkiye'nin yaşadığı sorun etnik ve mezhepsel değildir. Bu bir terör sorunudur. Burada en büyük sıkıntıyı Kürt kardeşlerim çekiyor. 
"HEDEF SADECE 1 KASIM DEĞİL"
Onların da bu terör örgütüne karşı çıkmaları lazım. Öleceksek bir kere ölelim adam gibi ölelim. Bunlara destek veren yok mu? Maalesef var. Bundan sonra terör karşısında kararlı tutumumuz devam edecektir. Hedef sadece 1 Kasım değil. Operasyonlar devam edecektir. Tüm terör örgütlerine karşı devam edecektir. DAEŞ terör örgütüne bu sabah Diyarbakır'da yapılan operasyona bakın. Ankara'daki saldırıyı da DAEŞ ve PKK ortak yaptı. Terör örgütünün siyasi partisi ilk gün ne diyor: "Devlet yaptı. Saray yaptı" bunlar Yavuz Hırsız. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır."Katil devlet" diyorlar bunlar bunun hesabını verecekler. Bölge insanlarının çocuklarını ölüme gönderenlerin bir tanesinin bile dağda kendi çocuğu yoktur kendi çocuklarını Avrupalarda yetiştiriyorlar. 
"SİZİN TÜRK BAYRAĞI İLE DERDİNİZ VAR"
Bu ülkede ikinci bayrakla dolaşanlar bu ülkeden oy alıyorlar. Tabutlarına kendi paçavralarını asanlar bir de utanmadan "Bizim bayrakla sorunumuz yok" diyorlar. Sizin bayrakla sorununuz var mı bilemem ama Türk Bayrağı'yla sorununuz olduğu kesin.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...