Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Davutoğlu, 'Devlet katildir diyenlerden ses çıkmıyor'

Başbakan Davutoğlu, 'Devlet katildir diyenlerden ses çıkmıyor'

POLİTİKA Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Diyarbakır mitinginde halka seslendi.

Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları;
- Özellikle özel bir günde Diyarbakır'a gitmek istedim. Cumhuriyet'in anlam kazandığı en önemli şehirlerimizden bir tanesi Diyarbakır'dır. Cumhurun bayramının cumhuriyet bayramını sizlerle kutlamaya geldim. Acı günlerden sonra inşallah Diyarbakır'da her gün bayram olacak. (Kahrolsun PKK sloganları yükseliyor...) (Şehitler ölmez vatan bölünmez sloganları yükseliyor...) - Bu sloganlar emin olun Diyarbakır meydanından şehit anne ve babalarının yüreklerine birer su gibi serpiliyor..
- Son nefesimize kadar birlik, beraberlik ve kardeşlik diye haykıracak mıyız? Buradan selamınızı yarın Konya'ya götüreceğim. Hiçbir güç bizi birbirimizden koparamayacak.
- Avrupa'da Hz. Muhammed Peygamber Efendimize hakaret karikatürü yayınlandığında Diyarbakır ayağa kalktı ama şimdi bunlar da burada hakaret karikatürü yayınladı. Susmadı Diyarbakırlılar. Diyarbakır susacak mı?
Davutoğlu konuşmasına eşi ile birlikte beyaz güvercin uçurarak başladı...
DEVLET KATİLDİR DİYENLERDEN SES ÇIKMIYOR
-(Nusaybin Ziraat Odası Başkan Yardımcısı Medeni Konak'ın öldürülmesi) Medeni kardeşimiz, haince, hunharca katledildi. Sayın Kılıçdaroğlu'ndan ses yok, Bahçeli'den yok, o her fırsatta 'devlete katil' diyen Demirtaş, dönüp de Medeni kardeşimizin katillerine, alçaklara 'katil' diyemiyor. Çünkü, korkarlar. Çağrıda bulunuyorum, biz nasıl her saldırı karşısında bu saldırıları kınamışsak çıksınlar onlar da kınasınlar, biz nasıl her saldırıda taziye sunduysak onlar da sunsunlar. Ama eğer saldırı AK Parti'ye yapılırsa 'iyi oldu' diyip kenardan seyrederler, eğer kendilerine yapılırsa hemen mağdur durumunda hemen istismara yönelirler.
DAVUTOĞLU 'TÜRK-KÜRT KARDEŞTİR' DEDİ, DİYARBAKIRLILAR 'PKK KALLEŞTİR' DİYE BAĞIRDI
- Türk-Kürt kardeştir. PKK-HDP kalleştir. Bir kez daha söyleyin ki Kandil'den Avrupa'dan duyulsun. Türk-Kürt kardeştir. (Miting alanından yükselen ses: PKK kalleştir)
TÜRK, KÜRT, ALEVİ, SUNNİ DEMEDEN SALDIRIYORLAR
- PKK da HDP'de kaosa oynuyor. PKK bazen hastaneye saldırırken, bazen esnafımıza saldırırken görüyoruz. Hendek kazıp günlük hayatınızı karartanlar sizin için çalışmış olabilirler mi? O mayını döşeyip, polisimizi, askerimizi, sivilimizi, Alevi, Kürt, Sunni demeden saldırıyorlar. Oyunu görün Diyarbakır...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...