Başbakan Ahmet Davutoğlu oyunu kullandı

Başbakan Ahmet Davutoğlu oyunu kullandı

POLİTİKA Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu Şükrü Doruk Kız Anadolu imam Hatip Lisesi'nde oyunu kullandı. Davutoğlu çıkışta vatandaşlara çağrıda bulundu.

Özel uçakla saat 10.10'da eşi Sare Davutoğlu ile birlikte memleketi Konya'ya giden Başbakan Ahmet Davutoğlu Başbakan Ahmet Davutoğlu Şükrü Doruk Kız Anadolu imam Hatip Lisesi'nde oyunu kullandı.


Başbakan Davutoğlu oy kullanma işleminin ardından çıkışta bir açıklama yaptı. Davutoğlu seçimlerin sonucunun ne olursa olsun vatana hayırı olmasını temenni ederken vatandaşa da iki çağrıda bulundu.


VATANDAŞA İKİ ÇAĞRI


Davutoğlu'nun açıklamaları şöyle;


78 milyon olarakl sandık başına bir kez daha gittik. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını istiyorum.


* Buradan bütün milletime şu çağrıda bulunuyorum. Bütün vatandaşlarımın huzur içinde sandığa gitmelerini ve iradelerini yansıtmlarını istiyorum.


* Bunun yanı sıra farklı siyasi tercihlere sahip olsak da sandık başında milletimizi bir birine selam vermeye davet ediyorum.


Siyasi tarihimizde ilk defa bu kadar kısa sürede ikinci kez sandığa gidiyoruz. Şu ana kadar her hangi bir aksilik olmuş değil. Her türlü tedbir alınmış durumda. Vatandaşımız bu noktada güvenlik güçlerimize güvensin.


Seçim neticeleri tekrardan tüm milletimize hayırlı olsun. Demokrasimize sahip çıkmak hepimizin görevidir. 78 milyon için hayırlı bir sonucun çıkacağına inanıyor ve ümit ediyorum.


BALKON KONUŞMASI YAPACAĞIM


Balkon konuşması güzel bir gelenk. Netice ne olursa olsun balkon konuşmasını yapacağım.


##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...