HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bozdağ: Türkiye, birçok terör örgütüyle mücadele eden tek ülke

Düzenleyen: /
Bozdağ: Türkiye, birçok terör örgütüyle mücadele eden tek ülke
Adalet Bakanı Bozdağ, Haber

POLİTİKA Haberleri

Adalet Bakanı Bozdağ, Türkiye'nin aynı anda birçok terör örgütüyle mücadele eden tek ülke olduğunu söyledi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye'nin aynı anda birçok terör örgütüyle mücadele eden tek ülke olduğunu söyledi.

Bakan Bozdağ, Yozgat’ın Kadışehri ilçesinde, Belediye Toplantı Salonu’nda, "Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi" konulu konferansta konuştu.

Türkleri Anadolu'dan çıkarmak için uğraş verildiğini ifade eden Bozdağ, "Düşman, düşmanlığını yapacak ama biz de bu vatanı, bu milleti, bu devleti, bu bayrağı korumak için üzerimize düşenleri fazlasıyla yapmamız lazım." diye konuştu.

Anadolu’da siyasi istikrarın daima olması ve güçlü iktidarın her vakit iş başına gelmesi, iş başında kalması gerekliliğini vurgulayan Bozdağ, şunları söyledi:

"Çünkü bu toprakların bundan sonraki yıllarda istikrarsızlığa ve zayıf iktidarlara asla tahammülü yoktur. Suriye’de 600 bin, Irak’ta 2 milyon insan öldü. Amerika’nın, Avrupa’nın tuzu kuru. Onların Irak’la böyle bir sınırı yok ama biz sınırız. Bağırıyor, duyuyorsunuz, ateşini, dumanını, sıcaklığını, kokusunu her şeyini hissediyoruz. Ateşten, ölümden kaçanlar ‘imdat’ diyenler bize geliyor. Biz onlar gibi bu imdatları duymamazlıktan gelemeyiz."

Türkiye'nin, bugün 10 civarında terör örgütüyle eş zamanlı mücadele eden dünyada tek ülke olduğunu belirten Bozdağ, "Terör örgütleri sadece kendi başına olsalar onları alt etmek zor değil ama bu örgütlerin yularını elinde tutan ülkeler var, istihbarat örgütleri var. Türkiye, örgütlerle mücadele ederken onların arkasındaki güçlerle de mücadele ediyor. Hepsinin gözü bu milletin birliğinde, bu devletin ve milletin bölünmesini sağlamak ve zamanla tamamen Anadolu’dan atmak. Onun için diyoruz ki Türkiye’nin yönetiminin bundan sonra istikrarlı olması ve bu istikrarın kalıcı olması şarttır. Zayıf iktidarlarla Türkiye yoluna devam edemez. Güçlü iktidar olması lazım, güçlü iktidar olmazsa da yoluna devam edemez." ifadelerini kullandı.

Halk oylamasında kararı milletin vereceğini, hakemin millet olduğunu belirten Bozdağ, 'evet' ile 'hayır' propagandası yapanların karşılaştırılması gerektiğine dikkati çekti.

Avrupa’da bazı ülkelerin ve terör örgütlerinin 'hayır' propagandasını desteklediğini kaydeden Bozdağ, "Hayır'ı başka kim yapıyor? PKK terör örgütü yapıyor, FETÖ yapıyor, DHKP-C yapıyor, DEAŞ ve bilumum terör örgütleri yapıyor. Başka kim yapıyor? HDP, CHP, onlar yapıyor. 'Evet'in propagandasını, Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapıyor, Başbakanı Binali Yıldırım yapıyor, muhalefet liderleri Devlet Bahçeli ve Mustafa Destici, parti olarak da AK Parti, MHP, Büyük Birlik Partisi ve Saadet’in tepesi hariç tabanı. Hakem sizsiniz, 'evet' kararı verecek de sizsiniz, 'hayır' kararı verecek de sizsiniz." dedi.

Bakan Bozdağ, şunları söyledi:

"Şimdi bazıları Tayyip Bey düşmanlığı ile hasta olmuş, bazıları Bahçeli düşmanlığı ile hasta olmuş durumda. Adam diyor ki 'ben Bahçeli ile Erdoğan ile yan yana duracağıma Murat Karayılan, Cemil Bayık ile yan yana durabilirim’ diye bir savunuşun içinde. Yahu, insaf insaf. Pensilvanya oradan bütün MHP’yi karıştırmak için uğraşıyor, müthiş organizasyonları yürütüyor. 'Hayır' çıkarsa Bahçeli’yi yiyeceklermiş. 'Hayır' çıkarsa Erdoğan’ı yiyeceklermiş. Sizin gücünüz yemeye yetmez, yetmez."

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...