'Yüreğiniz yetiyorsa Mehmetçiğin önüne çıkın'

'Yüreğiniz yetiyorsa Mehmetçiğin önüne çıkın'

POLİTİKA Haberleri

Türkiye Ortak Kart Platformu İmza Töreni'ne katılan Başbakan Binali Yıldırım, PYD/PKK'nın Kilis'e yönelik roketli saldırısının hemen ardından gereken karşılığın verildiğini söyledi.

Teröristlerin bütün mevzilerinin yerle bir edildiğini kaydeden Başbakan Yıldırım, "Biz dünyaya şunu anlatıyoruz. O camide toplanmış dua eden bu insanlardan ne istiyorsunuz alçaklar. Eğer, yüreğiniz yetiyorsa Mehmetçik'in önüne çıkın, onunla karşılaşın. Yapamazlar. Bunların işi gücü alçaklık. Nerede savunmasız bir insan varsa nerede sivil bir insan varsa ona zulmederler, onun hayatına kastederler" dedi.
ABD'nin terör örgütü PYD/PKK'ya desteğinin "Çok acı ve vahim bir durum" olduğunu belirten Yıldırım, şöyle devam etti:
Amerika gibi bir ülkenin terör örgütleriyle iş tutması, bölgede planladığı çalışmaları terör örgütüyle yapması hakikaten Amerika adına çok küçük düşürücü bir iştir. Orada yaşayan masum Arapları, Kürt kardeşlerimizi, Türkmenleri canından bezdiren terör örgütünün 300'den fazla elemanı etkisiz hâle getirilmiştir. Operasyon, planlandığı gibi gidiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...