Deodorantınızı kendiniz yapın

Düzenleyen:
Deodorantınızı kendiniz yapın

SAĞLIK Haberleri

Her insan, aile yapısı ölçüsünde küçük kolaylıkları bilir. Bilmese de her gün bir yerlerde okur ama okuduğumuzla kalırız.

Belki bazen bir tanesi akılda kalır, uyguladığımızda şaşırıp kalırız. Bunlardan birisi de limon ve maydanozun deodorant gibi etkisi... Eğer çok terliyorsanız ve koku da keskinse, günde 2-3 dal maydanoz yemeyi alışkanlık haline getirin. Terleseniz de kötü kokmayacaksınız. Bir başka ürün daha var. O da limon. Bir küçük limonu kesip koltuk altınıza sürün. Sonuca inanamayacaksınız. İşte hem doğal hem cilde hiçbir zararı olmadığı gibi besleyen bir deodorant yaptınız. Evet, deodorantımızı yaptığımıza göre, gelin birkaç küçük öneriye daha göz atalım:
- Sigara kokusundan kurtulmak için odanın bir köşesinde orta büyüklükte ıslatılmış bir sünger bulundurun. Koku hızla kaybolacaktır.
- Kaşlarınızı cımbız ile alırken canınız çok yanıyorsa, küçük bir buz parçasını kaşlarınızın üzerinde 1-2 dakika gezdirin. Bölge uyuşacağı için acınız en aza inecek.
- Bir yere ayak parmağınızı ya da bacağınızı çarptınız ve canınız çok yandıysa, bağırın. Bağırmak fiziksel acıyı yüzde 50 azaltıyor.
- Ekmek bayatladıysa, üzerine elinizle su serpin, alüminyum folyoya sararak 5 dakika fırına atın. Fırından yeni çıkmış gibi olacak.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...