K.Khoshnaw Türkiye’de Şube Açmaya Hazırlanıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
K.Khoshnaw Türkiye’de Şube Açmaya Hazırlanıyor

Şirket Haberleri Haberleri

Irak’ta çalışmalarına hız kesmeden devam eden ve beyaz eşya sektöründe müşteri taleplerini karşılayabilecek bir çalışma içerisinde olan K.Khoshnaw, Türkiye’de de şube açacaklarını duyurdu. İstanbul, İzmir ve Antalya’da şubeleşeceklerini belirten K.Khoshnaw Yetkilisi, “Şu anda hedefimiz İstanbul, Antalya ve İzmir’de şubeleşmek. Ama Türkiye’nin farklı bölgelerinde yeni şubeler açmayı da planlıyoruz. Sektörde elde ettiğimiz deneyimi kullanarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir çalışma içerisindeyiz. Profesyonel hizmetimizi Türklere sunmak, onların da taleplerini karşılamak istiyoruz.” ifadelerinde bulundu. 


Irak’ta çalışmalarına devam eden ve beyaz eşya sektöründe deneyim elde ederek çalışmalarını kurumsal bir şekilde ilerleten K.Khoshnaw, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çalışmalarını sürdüren bir marka. Türkiye’de de şubeleşecek olan K.Khoshnaw, Türkiye’nin farklı bölgelerinde çalışmalarına başlayacak. Şubeleşme konusunda önemli açıklamalarda bulunan K.Khoshnaw Yetkilisi, “Şu anda çalışmalarımız devam ediyor. Beyaz eşya sektöründe fark oluşturan  çalışmalara ihtiyaç bulunduğu için inovatif fikirlerimizi Türkiye’de hayata geçirmek istiyoruz.” sözleriyle Türkiye’de nasıl bir çalışma gerçekleştirmek istediklerini belirtti.

“TÜRKİYE’NİN FARKLI ŞEHİRLERİNDE ŞUBELEŞMEYE GİDECEĞİZ”

Türkiye’nin farklı şehirlerinde şube açmak istediklerini, buralarda müşterilerin taleplerini karşılamak için profesyonel bir hizmet sunacaklarını belirten K.Khoshnaw Yetkilisi, konuyla ilgili açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “Beyaz eşya sektöründe yenilikçi projelere ihtiyaç duyulduğunu bildiğimiz için bu tür projelerimizi Türkiye’de de hayata geçirmek istiyoruz. Şu anda Irak’ta çalışmalarımıza devam etmekle birlikte temel hedefimiz Irak dışında da çalışmalarımızı potansiyel müşterilerimize sunmak. Türkiye jeopolitik açıdan çok önemli ve değerli bir ülke olduğu için Türkiye’de özellikle İstanbul, Antalya ve İzmir’de şubeler açmak istiyoruz. İlerleyen zamanlarda ise bu illerde yeni şubeler açarak kaliteli hizmetimizi çok daha geniş bir kesime sunmayı hedefliyoruz.”

“BİZİM İÇİN KALİTELİ HİZMET HER ŞEYDEN ÖNEMLİ”

K.Khoshnaw olarak kaliteye son derece önem verdiklerini belirten, bu nedenle sektörel gelişmeleri yakından takip ettiklerini ifade eden K.Khoshnaw Yetkilisi, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Beyaz eşyaların uzun süre kullanılabilmeleri, kalite temelli tasarlanmalarıyla doğrudan alakalı. Bu nedenle iyi ve kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmeleri gerekiyor. Biz de kaliteye her şeyden çok önem veriyoruz.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...