Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
25 Temmuz 2024 - 15:54

Yurtdışı eğitimde dikkat: Pembe hayaller satıyorlar!

Üniversite tercih döneminde sahte yurtdışı eğitim danışmanlıklarına dikkat! Sahte üniversiteler ve yanlış bilgi yayan kuruluşlar öğrencileri mağdur ediyor.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
25 Temmuz 2024 - 09:38

Saat&Saat yılın ilk yarısında 5 farklı ödülün sahibi oldu!

“Türkiye’nin Saatçisi” Saat&Saat, sektördeki 30. yılını kutladığı 2024 yılında, ödüllere doymuyor. Farklı kategorilerde toplam 5 farklı ödülün sahibi olan Saat&Saat, çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.
 - Bodrum'da otantik Rumeli kahvaltısının adresi Sefte Bahçe
24 Temmuz 2024 - 17:49

Bodrum Yalıkavak'ta otantik Rumeli kahvaltısının adresi Sefte Bahçe

Bodrum Yalıkavak’ta gizli bir cennet olan Sefte Bahçe, Kosovalı göçmen bir aile tarafından işletilen ve Balkan kahvaltı kültürünü zengin bir sunumla misafirlerine sunan özgün bir mekandır. Mekan, geleneksel Rumeli misafirperverliğini yansıtan sıcak ve samimi bir atmosfer sunuyor.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
24 Temmuz 2024 - 14:39

Doğa Sigorta’da üst düzey atama…

Kurum stratejisi ve hedeflerine yönelik organizasyon yapısını güçlendirmeyi sürdüren Doğa Sigorta sektörün deneyimli ismi Arda Tuncay’ı, Satış ve Bölgelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atadı.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
19 Temmuz 2024 - 16:40

Fuzul Ventures’ın yeni yatırımı: WeBee

Türkiye’nin köklü kurumları arasında yer alan Fuzul Holding’in genç iştiraki Fuzul Ventures, yatırımlarına devam ediyor. Fuzul Ventures son yatırımını, 6 milyon dolar değerlemeye sahip olan WeBee’ye yaptı.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
19 Temmuz 2024 - 11:51

Ev almak isteyenlere özel eşsiz fırsat

Kurulduğu 2015 yılından bugüne kadar “Ulaşılabilir Lüks” stratejisiyle İstanbul’un gözde lokasyonlarında projelere imza atan Luxera GYO, Luxera Towers, Luxera Nevbahar ve Luxera Bahçeport projelerinde geçerli olmak üzere 1,99 vade oranı ve 60 ay vadeli yeni bir kampanya başlattı.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
10 Temmuz 2024 - 12:48

Doğanlar Mobilya Grubu Fortune 500'de 112 sıra yükseldi!

Doğanlar Mobilya Grubu, ülkedeki önde gelen iş dünyası listelerinde önemli başarılar elde etmeye devam ediyor. Grup, bu sene Fortune Dergisi’nin 17.’ni açıkladığı Türkiye’nin en büyük 500 şirketi listesinde bu sene de büyük bir başarıya imza attı.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
10 Temmuz 2024 - 11:45

Yenilenebilir enerjide dev satış: TMSF enerji şirketlerini ihaleye çıkardı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, RHG Enertürk Enerji Üretim ve Ticaret AŞ, Sibelres Elektrik Üretim AŞ, Muradiye Elektrik Üretim AŞ, Gün Güneş Enerjisi Elektrik Üretim San. Ve Tic. AŞ, Betim Enerji Yatırım Üretim ve Ticaret AŞ’nin Hazine mülkiyetinde bulunan yüzde 100 oranındaki paylarını, kapalı teklif isteme ve açık artırma yöntemlerinin birlikte uygulanması suretiyle açık ihale usulü ile “Şartname”de belirtilen kayıt ve şartlarla satışa sundu.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
10 Temmuz 2024 - 11:41

Katılımevim, yeni yatırımından 283.5 Milyon USD gelir elde edeceğini açıkladı

Türkiye'nin önde gelen faizsiz finans kuruluşu Katılımevim, CarrefourSA Bursa AVM olarak kullanılmakta olan 100.000 metrekarelik gayrimenkulün %70'ini kapsayan satın alma işleminin, gayrimenkulün sahibi olan Bainbridge Gayrimenkul Ticaret A.Ş. isimli şirketin %70'inin satın alınmasıyla birlikte tamamlandığını açıkladı. KAP’a iletilen bildiride, Katılımevim’in 900 Milyon USD proje hasılat garantili yatırımdan, minimum 283.5 Milyon USD gelir elde edeceği bilgisi yer alıyor.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
09 Temmuz 2024 - 16:11

Kablo sektörünün lideri Hes kablo ve Erciyes Çelik Halat satışa çıkıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, kablo sektörünün lider markası Hes Kablo ve Erciyes Çelik Halat’ın 9 Temmuz 2024 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan ilanla satış ihalesine çıktığını duyurdu.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
09 Temmuz 2024 - 14:23

Bizim menkul değerler satışa çıktı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, yurt içi ve yurt dışı piyasalarda aracılık ve kurumsal finansman alanlarında 20 yılı aşkın bir süredir hizmet veren Bizim Menkul Değerler’in 9 Temmuz 2024 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan ilanla satış ihalesine çıktığını duyurdu.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
09 Temmuz 2024 - 14:14

Fuzul Topraktan 1 milyar TL yatırıma imza attı

Konut imarlı arsalara topraktan yatırım yapma imkanı sağlayan Fuzul Topraktan, yakın zamanda Emlak Konut GYO ihalesiyle kazandığı Başakşehir ve Esenler'deki arsa ihaleleri sonucunda 1 milyar TL'lik yatırıma imza attı.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
09 Temmuz 2024 - 11:52

Kredili konut satışlarında artış bekleniyor

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Sektörel Beklenti Anketleri, markalı konut üreticilerinin nabzını tutmaya devam ediyor. NielsenIQ Türkiye ile birlikte yapılan ve her üç ayda bir sektörün tepe yöneticilerinden elde edilen verilerle ortaya çıkan beklenti anketi, konut sektöründe var olan durumu ve gelişmelerin yönünü ortaya koyuyor.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
05 Temmuz 2024 - 16:41

Sürdürülebilir, akıllı bina ihtiyacı artıyor

İstanbul’daki ticari işletmeler, lojistik açıdan önemli değere sahip noktalarda, gayrimenkul arayışını sürdürüyor. İşletmelerin işyeri seçerken dikkat ettiği temel ihtiyaçlardan bahseden Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç ise sürdürülebilir, akıllı binaların gerekliliğine dikkat çekiyor.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
05 Temmuz 2024 - 15:44

Malatyalı üreticiler üretecek dünya tüketecek

Üreten Yöre Üreten Türkiye projesi il buluşmalarının 5.si Malatya’da gerçekleştirildi. Deprem bölgesindeki üretim ve ticaretin hareketlendirilmesi için gerçekleştirilen buluşmada üreticiler perakende ve e-ticaret sektörünün en büyük firmaları ile bir araya geldi.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
01 Temmuz 2024 - 16:24

Castrol Filozof 2.0 ile daha verimli ve ekonomik filo yönetimi

Castrol’ün filoların güncel ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmak için geliştirdiği Filozof 2.0-Filo Yönetim Çözümleri’nin tanıtımı Ankara’da TMMOB Maden Mühendisleri Odası ile düzenlenen organizasyonda gerçekleştirildi.
 - Quick Sigorta’nın motofest maratonu başlıyor
30 Haziran 2024 - 09:55

Quick Sigorta’nın motofest maratonu başlıyor

Tam yedi yıldır motosiklet tutkunlarının yanında yer alan Quick Sigorta, bu yıl da motosikletlilerin coşkusuna ortak olmak için QTruck ve QKaravan ile yola çıktı. Quick Sigorta 9 duraktan oluşan motofest maratonunda, katılımcıları yine birbirinden eğlenceli aktivitelerle karşılayacak.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
28 Haziran 2024 - 15:27

Şehidin vasiyeti yerine geldi

Afrika’da açılan Mehmetçik kuyularına, şehit Mehmet Ali Horoz’un adı eklenerek, vasiyeti yerine getirildi.
 - İş dünyası gri liste kararından memnun
28 Haziran 2024 - 13:46

İş dünyası gri liste kararından memnun

Türkiye, Singapur’da düzenlenen Mali Eylem Görev Gücü (FATF) Genel Kurulu’nun ardından Ekim 2021’den beri dahil olduğu gri listeden çıkarıldı. İş dünyasının önemli temsilcileri ise alınan kararı memnuniyetle karşıladı.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
28 Haziran 2024 - 11:45

İstanbul Gedik Üniversitesi ile İstanbul Sosyal Güvenlik Kurumu arasında ‘Emekliler Yılı’ protokolü

2024’ün ‘Emekliler Yılı’ olarak ilan edilmesi kapsamında, vatandaşların bilgi ve becerilerini geliştirmelerine ve sosyalleşmelerine imkan sağlayacak faaliyetler ve çeşitli eğitim programları düzenlenmesi amacıyla İstanbul Sosyal Güvenlik Kurumu ile İstanbul Gedik Üniversitesi arasında protokol imzalandı.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
27 Haziran 2024 - 19:54

Londra’da Türk teknoloji şirketleri rüzgarı esti

Medeniyet Teknopark, teknoloji ve inovasyon odaklı şirketlerden 15 kişilik iş grubu ile birlikte Londra’da düzenlenen “London Tech Week” etkinliğine katıldı. Londra’daki yeni küresel işbirliklerine ilişkin açıklamalarda bulunan Medeniyet Teknopark Genel Müdürü Ali Ramazan Tak, “Bu etkinliğin amacı, girişimcilerin projelerini küresel pazarlara tanıtmak ve uluslararası işbirliklerini artırmaktı. Yaptığımız ikili görüşmeler ve aynı zamanda heyetler arası görüşmelerde önemli sonuçlar aldık” dedi.
Sona Git