Ziraat Bankası çocuklara özel 100 TL hediye dağıtıyor! Kampanyaya başvuru şartları ve detaylar belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ziraat Bankası çocuklara özel 100 TL hediye dağıtıyor! Kampanyaya başvuru şartları ve detaylar belli oldu

Şirket Haberleri Haberleri

Ziraat Bankası 23 Nisan’a özel çocuklara 100 TL bayram harçlığı vermeye başladı. Ziraat Bankası’nın 100 TL hediyesinde son başvuru tarihi ve detaylar belli oldu. İşte Ziraat Bankası’ndan çocuklara 100 TL hediye kampanyasının detayları...

Ziraat Bankası’nın memnuniyet odaklı bankacılık kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor. 23 Nisan’a özel yeni bir kampanya duyuran Ziraat Bankası tüm dikkatleri üzerine çekti. Bu kampanyadan yararlanmak isteyenler için geri sayım başladı. Kamu bankasının belirlediği şartlara uygun olanlara 23 Nisan’a özel 100 TL Bankkart Lira yüklemesi yapılacak.

Türkiye’nin en popüler kamu bankalarından Ziraat Bankası, resmi web sitesi üzerinden 100 TL hediye kampanyasını duyurdu: “20 - 25 Nisan 2023 tarihleri arasında Bankkart'ınız ile çocuk eğlence oyun parkları ve oyuncak sektöründeki üye işyerlerinden tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri her alışverişinize 50 TL, toplamda 100 TL Bankkart Lira.” Ziraat Bankası’nın bu kampanyasından yararlanmak isteyenler için önemli olan başvuru şartları açıklandı.

Ziraat Bankası çocuklara özel 100 TL hediye dağıtıyor! Kampanyaya başvuru şartları ve detaylar belli oldu

ZİRAAT BANKASI 23 NİSAN KAMPANYASI ŞARTLARI

Önde gelen kamu bankasının bu kampanyası 20 – 25 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olup kampanyaya Bankkart Mobil ile Bankkart.com.tr’den katılım sağlanması gerekiyor. Bankkart ile çocuk eğlence oyun parkları, ve oyuncak sektöründeki üye işyerlerinden tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri alışverişe 50 TL, toplamda 100 TL Bankkart lira kazanma fırsatı başladı. E-ticaret kategorisindeki işlemler bu kampanyaya dahil edilmiyor.

ZİRAAT BANKASI 100 TL BANKKART LİRA VERİYOR

Ziraat Bankası’ndan 100 TL Bankkart lira kazanmak isteyenler için kampanya koşulları belli oldu. Bankkart lira kazanmak için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekiyor. Kampanya şartlarını yerine getiren müşterilere 100 TL Bankkart Lira yüklemesi anında yapılıyor. Bir müşterinin kampanya dönenimde kazanabileceği en fazla Bankkart Lira tutarı 100 TL olarak belirlendi. Kampanya kapsamındaki işlemler peşin veya taksitli ödeme seçeneğiyle yapılabiliyor. Ziraat Bankası’nın bu kampanyası 25 Nisan 2023 Salı günü 23:59’a kadar geçerliliğini sürdürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...