Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Spor Toto Süper Lig Puan Durumu ve Toplu Sonuçlar

Spor Toto Süper Lig Puan Durumu ve Toplu Sonuçlar

SPOR Haberleri

Spor toto süper ligde bugünkü maçlarda tamamlandı. Süper toto süper lig puan durumu ve toplu sonuçlara sitemizden ulaşabilirsiniz. İşte puan durumu

Spor toto süper ligde bugünkü maçlarda tamamlandı. Süper toto süper lig puan durumu ve toplu sonuçlara sitemizden ulaşabilirsiniz. İşte puan durumu Galatasaray, sahasında konuk ettiği Mersin İdmanyurdu'nu 3-2 yendi. Mersin İdmanyurdu, 9. dakikada Güven Varol'un attığı golle öne geçerken, Güven Varol, 18. dakikada da kendi ağlarını havalandırdı ve skor 1-1'e geldi. 26. dakikada penaltıdan Mitrovic ile bir gol daha bulan konuk takım, soyunma odasına 2-1 üstün gitti. Galatasaray, 55. dakikada Burak Yılmaz'ın penaltıdan kaydettiği golle skoru 2-2'ye getirirken, 79. dakikada Umut Bulut ile rakip filelere bir kez daha havalandırdı ve karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.


Mersin İdmanyurdu'nda Vederson, 90+3. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.


Sarı-kırmızılılar, bu galibiyetle puanını 31'e yükseltti ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.


İstanbul Başakşehir, deplasmanda Sivasspor'u 2-0 yendi. 36. dakikada Epureanu'nun golüyle öne geçen ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamlayan İstanbul Başakşehir, 85. dakikada Perbet ile bir gol daha buldu ve karşılaşmadan 2-0'lık skorla galip ayrıldı.


Gençlerbirliği, sahasında Torku Konyaspor'u 5-0 yendi. Başkent temsilcisinin gollerini 44. dakikada Stancu, 63. dakikada Guido Koçer, 67. dakikada Petrovic, 75. dakikada İrfan Can Kahveci ve 90. dakikada Artun Akçakın kaydetti.


Eskişehirspor, sahasında Kardemir Karabükspor ile 1-1 berabere kaldı. Eskişehirspor, 62. dakikada Causic'in attığı golle öne geçerken, konuk takım 68. dakikada Kumbela ile eşitliği sağladı ve karşılaşma 1-1 berabere sona erdi.


Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasına, yarın yapılacak 3 maçla devam edilecek.


Spor Toto Süper Lig Puan Durumu ve Toplu Sonuçlar
Spor Toto Süper Lig Puan Durumu ve Toplu Sonuçlar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...