Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eleştirdi, başına geldi

/ Kaynak: İHA
Eleştirdi, başına geldi

SPOR Haberleri  / İHA

İbrahim Hacıosmanoğlu, transfer çalışmalarının büyük bir gizlilik içinde yürütülmesi, tamamlanan transferlerle de fotoğraf çektirilmemesi talimatını verdi

Erkan Zengin transferinde teknik direktör Ersun Yanal'la birlikte İsveç'e gitmesi eleştirilen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, eski başkan Sadri Şener'in N'Doye transferini örnek göstermiş, "Trabzonspor'un eski başkanları da vardı, futbolcunun ayağına giden. Hatta resim çektirip (aldım) deyip, sonra Moskova'ya giden oyuncular da vardı" sözleriyle eleştirmişti.
Sadri Şener, 2012 yılında Danimarka takımı Kopenhagen'in Senagalli forveti Dame N'Doye ile görüşmek için Kopenhag'a gitmiş, oyuncuyla anlaşarak fotoğraf çektirmişti. Ancak Trabzonspor'un KAP'a da bildirdiği bu transfer, gerçekleşmemiş ve futbolcu Moskova'ya transfer olmuştu.
AYNI DURUM OLDU
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Yanal ve kulübün CEO'su Burak Gürdal, Almanya'da Tolgay Arslan'la prensip anlaşmasına vardıktan sonra yemek yedikleri restoranda fotoğraf çektirdi. Kısa sürede sosyal medyada yayılan fotoğrafın ardından Tolgay transferi gerçekleşmedi. Başkan Hacıosmanoğlu ise bu durumda Sadri Şener'i eleştirdiği durumla karşı karşıya kalmış oldu.
"FOTOĞRAF YASAK"
Bu gelişme üzerine Başkan Hacıosmanoğlu, transfer görüşmelerini yapan ekibine, bundan sonra hiçbir ismin dışarıya sızdırılmaması, imza töreninden önce de herhangi bir fotoğraf çektirilmemesi talimatını verdi. Başkan Hacıosmanoğlu, "2-3 transferimiz daha olacak. Bundan sonra isim de, fotoğraf da vermeyeceksiniz" ifadesini kullandı.
KİMLER VAR
Trabzonspor'un gündeminde Eskişehirsporlu Aytaç Kara ve Werder Bremen'in Avusturyalı futbolcusu Junuzoviç olduğu, eski kulübü Bükreş'e kiralık olarak verilen Bourceanu'nun da geri alınmasıyla ilgili değerlendirme yapıldığı öğrenildi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...