HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Hakan Şükür'le ahirette hesaplaşacağız'

Kaynak:
Hakan Şükür'le ahirette hesaplaşacağız'

SPOR Haberleri  / 

Galatasaray'ın eski futbolcusu Mustafa Kocabey'den Hakan şükür'le ilgili bomba açıklamalar.

Bir dönem attığı gollerle Metin Oktay'ın varisi olarak gösterilen Mustafa Kocabey, 17 yaşında geldiği Galatasaray'dan koparılışının bilinmeyenlerini anlattı.
AHİRETTE HESAPLAŞACAĞIZ
Kocabey, sarı-kırmızılı takımdan gönderilmesinde payı olduğuna inandığı Hakan Şükür ve Arif Erdem için "Ahirette hesaplaşacağız. Hakkımı helal etmiyorum" ifadelerini kullandı.
İşte o röportajdan bir kısım:
Arif Erdem ve Hakan Şükür'ün senin takımdan gönderilmende bir rolü oldu mu?
''Çok genç yaşta, henüz 20 yaşında iken neler yapabileceğimi kanıtladığım bir dönemde Galatasaray'dan koparıldım. En çok zoruma giden altyapıda 6 sene mücadele ettikten ve forma verildiği gün takıma galibiyeti getiren golü atma cesareti ve başarısı gösterdikten sonra bu durumun yaşanmasıydı. Hangi futbolcu olursa olsun, 17-18 yaşında sahaya çıktığında eli, ayağı titrer ben asla böyle bir durum yaşamadım. Çünkü ben 14-15 yaşlarından itibaren Genç Milli Takım kategorilerinde oynadım, Avrupa şampiyonluğu yaşadım. Ben Galatasaray'da görev almaya başladığımda 45-50 kez Milli Takım forması giymiştim zaten. Dediğim gibi çok iyiydim. Düşünsenize 20 yaşındasınız ve attığınız gollerle Galatasaray taraftarını ayağa kaldırıyorsunuz ama takımdan gönderiliyorsunuz. Her maçta belki 3, bilemedin 2 gol atıyorsunuz. Avrupa kupası maçında Roma'ya 2 gol atıyorsunuz fakat gönderiliyorsunuz. Bunun anlamını bir kişiye bağlamak istemiyorum. Zaten bunun tartısı yapılacak yer ahiret. Orada oturacağız, hep beraber kim kimin kul hakkını yedi, kim kimin ekmeğine engel oldu göreceğiz ve hesaplaşacağız elbette"


Kaynak : Sabah

SPOR
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...