Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karabük maçına yetişebilmek için tam 22 saat yol tepti

Karabük maçına yetişebilmek için tam 22 saat yol tepti

SPOR Haberleri

İsmail Kartal en skorer oyuncusunu kafileye katabilmek için takımın Karabük'e hareketini 2 saat geciktirdi. İlk 11'de forma giyebilir.

KFenerbahçe, ligin ilk haftasında İstanbul'da 3-2 mağlup ettiği Karabükspor'la deplasmanda karşılaşacak. Eksikler yüzünden kadro kurmakta zorlanan sarı-lacivertlilerde Moussa Sow'un fedakârlığı dikkati çekti. Ekvator Ginesi'nde devam eden Afrika Kupası'nda Senegal'in Cezayir'e elenmesinden sonra yollara düşen golcü oyuncu Karabükspor maçına yetişmek için 10 bin kilometreye yakın mesafe kat etti. 4 saatlik bir yolculukla maçın oynandığı Malabo'dan Dakar'a dönen Sow, buradan Paris aktarmalı bir uçakla İstanbul'a geldi. Teknik Direktör İsmail Kartal, takımın en skoreri olan Sow'un yetişmesi için Karabük seferini 2 saat erteledi. Senegalli yıldızın da katılmasından sonra kafile karayoluyla Karabük'e hareket etti. Sow'un, Karabük'e kadar süren yol macerası toplamda 22 saat ve 9 bin 860 kilometre sürdü. Yıldız golcüsüne maç saatine kadar özel ilgi gösterilmesi talimatı veren İsmail Kartal, kendini iyi hissetmesi halinde Sow'a 11'de şans verecek. Senegalli yorgunluğunu atamaması halinde ise yedek soyunacak.


BAŞ DÖNDÜREN YOLCULUK
Malabo-Dakar: nbsp; nbsp;3.000 km
Dakar-Paris: nbsp; nbsp;4.200 km nbsp;
Paris-İstanbul: nbsp; nbsp;2.260 km
İstanbul-Karabük: nbsp;400 km nbsp;
Toplam nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;9860 km nbsp;



Sadece Fener'e odaklandım
Bu arada Senegal'in Afrika Kupası'ndan elenmesinden dolayı üzgün olduğunu ifade eden Moussa Sow, "Hayal kırıklığına uğradım. Ama bu geride kaldı. Artık sadece Fenerbahçe'nin maçlarına ve şampiyonluğa odaklanacağım" dedi. Sow, "Finale kadar gitmeyi, kupayı kazanmayı umuyordum. Maalesef olmadı. Türkiye'ye üzgün döndüm. Ancak arkadaşlarımla bir araya geldiğim için de mutluyum. Onları çok özledim" ifadesini kullandı. Afrika Kupası boyunca Fenerbahçe'den kopmadığını vurgulayan Senegalli, "Ekvator Ginesi'nde olduğum sürede de takımla sürekli iletişim halindeydim. Kasımpaşa maçını kazandılar. Bu güzel oldu. Ben maçı kaçırdım ama artık buradayım. Önümüzdeki maçlara odaklanıp Fenerbahçe'nin şampiyonluğunda katkı sağlamak istiyorum" açıklamasında bulundu.
Karabük maçına yetişebilmek için tam 22 saat yol tepti

UZUN UZUN YOLLARI nbsp;
AŞTIM GELDİM SANA!
Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Moussa Sow, Karabükspor maçında forma giyebilmek için meşakkatli bir yolculuğu göze aldı. Ektvator Ginesi'nden Senegale, oradan da Paris üzerinden İstanbul'a ulaşan Sow, daha sonra kafileyle birlikte otobüsle Karabük'e gitti. Sow için kafileyi bekleten İsmail Kartal, golcü oyuncuyu 'Hoş geldin' diyerek karşılarken, Senegalli yıldız kendini iyi hissettiğini ve oynamak istediğini söyledi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...