'Vatan haini' tezahüratı çileden çıkardı

'Vatan haini' tezahüratı çileden çıkardı

SPOR Haberleri

Milli maçta sahayı terk etmesi nedeniyle büyük tepki toplayan Volkan Demirel 'vatan haini' tezahüratına çıldırdı

Karabük'te ısınmak için sahaya çıkan Volkan Demirel, tribünlerle gerilim yaşadı. Kale arkası tribününden küfür edilen ve kendisine "Vatan haini" diye bağırılan Volkan bu bölgeye doğru hareketlendi. Polislerin yanına giden tecrübeli kaleci, küfür eden bir taraftarı göstererek, "Neden bir şey yapmıyorsunuz, görevinizi yerine getirsenize" diye isyan etti. Ardından da soyunma odasının yolunu tuttu. Taraftarı tespit eden polislerin gözaltına aldıkları görüldü. Volkan 17 Kasım 2014 tarihindeki Kazakistan maçı öncesi kendisine küfür edilince TT Arena'yı terk etmiş, daha sonra F.Bahçe'nin birçok deplasman maçında tepki görmesine rağmen sessizliğini korumuştu. nbsp;


+94'TE İPTEN ALDI
Maça tribünlerle yaşadığı gerginlikle başlayan, Traore'nin 75.dakikasında golünde etkisiz kalan Volkan, uzatmanın son dakikasında sahneye çıktı. 90+4'te ceza yayı gerisinden Furkan Özçal çok sert vurdu ancak Fenerbahçeli file bekçisi köşeye iyi uzanarak topu tokatladı. Pozisyonun devamında Mabiala'nın vuruşunu da kontrol eden Volkan, Fenerbahçe'nin üç puanını son anda kurtardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...