Kadıköy'de ayakları titreyecek!

Kadıköy'de ayakları titreyecek!

SPOR Haberleri

F. Bahçe'de tartışılan adam konumuna düşen Teknik Direktör İsmail Kartal, "Kadıköy'den çıkış yok. Bunu bir kere daha görecekler" dedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, derbi öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Son 4 haftada kaybedilen 7 puan nedeniyle eleştiri oklarına hedef olan ve korkaklıkla suçlanan Kartla, göreve geldiğinden beri ilk kez bu kadar iddialı konuştu. Basın mensuplarıyla yaptığı sohbet toplantısında derbiye yönelik değerlendirmelerde bulunan İsmail Hoca, "Galatasaraylı oyuncuların Saracoğlu'nda ayakları titreyecek" dedi. Ezeli rakipleri karşısında saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde kullanacaklarını dile getiren İsmail Kartal, "Uzun yıllardır devam eden üstünlüğümüzü korumaya kararlıyız. Galatasaray'ı yenerek taraftar ve camiaya mutluluk yaşatmak istiyoruz. Evimizde çekinecek bir şeyimiz yok. Bizim değil, rakibimizin ayağı titreyecek. Kadıköy'den çıkış yok. Bunu bir kere daha görecekler. Gülen taraf biz olacağız" yorumunu yaptı.
Önlem almaya gerek yok
İki takım arasında psikolojik üstünlüğün Fenerbahçe'de olduğunu dile getiren İsmail Kartal, "Tribünlerin bu maçtaki enerjisi her şeyin üstüne çıkacak" derken, "Sezona başlarken Galatasaray'ın elinden Süper Kupa'yı almıştık. İlk yarıdaki maçta ise penaltımız verilmedi, rakibin 10 kişi kalması gerekiyordu ama haksız yere biz 10 kişi kaldık. Her şeye rağmen eğer eksik kalmasaydık, Sneijder o golleri atamazdı" ifadesini kullandı. "Bu sefer her şey çok farklı olacak" diyen Kartal, Galatasaray'a karşı her hangi bir tedbir almayacaklarını belirtirken, "Bizim bir oyun felsefemiz var. Takımıma güveniyorum. En iyi futbolu biz oynuyoruz. Her anlamda takımın istatistikleri şu anda ligin çok üstünde. İnşallah bu maçı da 11 kişi bitiririz" dedi.
Kadıköy'de ayakları titreyecek!

SOW: ARTIK KAZANMA ZAMANI
Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Moussa Sow, Galatasaray'ı yenerek çıkışa geçeceklerini söyledi. İki haftadır galibiyet hasreti çektiklerini belirten Sow, "Galatasaray'ı yenerek yeni bir galibiyet serisine başlayacağız. Artık puan farkını kapatıp, yeniden zirveye çıkmanın zamanı geldi" dedi. Saracoğlu'nda kazanmak için her şeyi yapacaklarını vurgulayan tecrübeli golcü, "Şampiyon olana kadar da mücadeleye devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.
Kadıköy'de ayakları titreyecek!

DIEGO RİBAS CİMBOM'U GÖZÜNE KESTİRDİ
GERÇEK FENERLİ OLACAĞIM
Fenerbahçe'nin bu sezon oynadığı 3 derbide de forma giyemeyen Diego Ribas, pazar günkü derbiye ilk 11'de çıkmaya hazırlanıyor. Alper Potuk'un yokluğunda ataklara yön verecek isim olarak düşünülen sambacı, kupadaki Mersin maçında sergilediği performansla yerini garantilerken, derbi öncesi iddialı açıklamalar yaptı. Brezilyalı yıldız, "Galatasaray'a gol atarak gerçek Fenerbahçeli olmak istiyorum. Bunu da yapacağımı hissediyorum" dedi. Teknik Direktör İsmail Kartal da yıldız oyuncuya güvendiğini söylerken, "Diego çok formda ve her geçen gün daha iyi oynuyor. Derbi ondan gol bekliyorum" diye konuştu. nbsp;
M.EMİN ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...