Shota Arveladze istifa edecek mi?

/ Kaynak: İHA
Shota Arveladze istifa edecek mi?

SPOR Haberleri  / İHA

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota, 2-2 biten Akhisar maçının ardından istifa çağrıları için "İçimiz rahat, sorumluluk taşıyan bir insanım" dedi.

Süper Lig'in 23. haftasında Kasımpaşa, sahasında karşılaştığı Akhisar Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, "Maça güzel başladık, top bizdeydi. 10 dakika güzel pozisyonlar yakaladık. Ne yazık ki attığımız gol bizi biraz durdurdu. Topu rakibe verdik. İkinci devrenin ilk dakikaları toparlamaya çalıştık. İkinci yarıda güzel bir gol attık. Yine de oyunu rakibe bıraktık ve geri çekildik. Rakibimizin çok net pozisyonları yoktu ama güzel goller attılar. Hiç top tutamayan ikinci devre gördük. Çok önemli bir iki puan kaybettik. Ama kötü oyunumuz sonunda 3 puanı bile rakibe verebilirdik. Böyle bir maç oldu bizim için. Çalışmak ve devam etmek lazım" dedi.

"SORUMLULUK TAŞIYAN BİR İNSANIM"

Bir basın mensubunun taraftarın istifa çağrısını hatırlatması üzerine Shota, "Biz takımın sahibi değiliz. Kulübü iyi yöneten yönetim ve başkan var. Biz iyi işler yapmak için uğraşıyoruz ama bazen olmuyor. Kafayı aşağıya indirerek değil, tam tersi kaldırarak çalışmak gerekiyor. Seyirci mutlu olmak istiyor ve biz de istiyoruz. İçimiz rahat, sorumluluk taşıyan bir insanım. Yüzde 100 performans sergilediğimiz zaman içim daha da rahat olur" diye konuştu.

AKHİSAR BELEDİYESPOR CEPHESİ

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos ise, oynanan oyunu beğenmediğini dile getirerek, "İlk yarıda iki takımın oyununu beğenmedim. Golden sonra çabuk pes ettiler. Top hakimiyeti tutamadık. İkinci yarı top hakimiyeti bizdeydi ve golü biz aradık. İstemesek de beraberliği sağladık. Ben diğer maçlarda da futbolcularımın ikinci yarıdaki gibi galibiyeti isteyen, pozisyon üreten bir takım olarak oynamasını istiyorum" dedi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...