Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Albayrak 3 gündür telefonları açmıyor!

Albayrak 3 gündür telefonları açmıyor!

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkan Yardımcısı olan Abdurrahim Albayrak 3 gündür telefonlarını açmıyor.

Galatasaray'da 2014 büyük rol oynayan ve gecesini Ekim ayında kongrede gündüzünü Galatasaray'a başkan seçilen Duygun adayan Albayrak, geçtiğimiz Galatasaray'da 2014 Ekim ayında kongrede başkan seçilen Duygun Yarsuvat'ın listesinden başkan yardımcısı olarak yönetime giren Abdurrahim Albayrak, son günlerde büyük bir kırgınlık yaşıyor. Göreve geldikten sonra özellikle Hamza Hamzaoğlu hamlesiyle takımın yeniden şampiyonluk yarışına girmesinde I büyük rol oynayan ve gecesini gündüzünü Galatasaray'a adayan Albayrak, geçtiğimiz cumartesi günü yapılan mali genel kurulda üyelerin kendisine yaptığı ağır eleştiriler karşısında suskun kalan yönetim kurulu arkadaşlarına kırıldı.İbra oylamasını bile beklemeden salondan aynlan Albayrak'ın 3 gündür telefonlarını açmadığı ve hiç kimseyle konuşmadığı öğrenildi.


HER ŞEY GALATASARAY İÇİN nbsp;
Bir hayli moralsiz olan ve yakın çevresine tek amacının sezon sonunda takımı şampiyon görmek olduğunu söyleyen başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, mayıs ayında yeni seçilecek yönetimde yer alıp almama konusunda da kararsız. Albayrak'ın bu yaşananlann ardından kendisini yönetiminde görmek isteyen başkan adaylanna net bir cevap vermek için bir süre daha bekleme kararı aldığı kaydedildi. Ancak Abdurrahim Albayrak'ın ne olursa olsun çok sevdiği Galatasaray'da görevden kaçmayacağını belirttiği de öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...