Tosic Trabzonspor'da!

Tosic Trabzonspor'da!

SPOR Haberleri

Geçtiğimiz hafta Teknik Direktör Ersun Yanal ile Sırp futbolcu bir restorantta görüşmüştü. Resmi açıklamayı ise G.Birliği hocası Mesut Bakkal yaptı

Şimdiden yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor ilk bombasını patlattı. Geçtiğimiz hafta Teknik Direktör Ersun Yanal'ın, bir restorantta menajeriyle birlikte bir araya geldiği Gençlerbirliği'nin başarılı sol beki Tosic, bordo-mavili kulübün teklifini kabul etti. Başkent ekibinin teknik direktörü Mesut Bakkal, Sırp futbolcunun yeni sezonda Trabzonspor forması giyeceğini ifade etti ve nbsp;"Tosic inanılmaz bir profesyonel. Takım olarak kendisini kutladık" nbsp;diyerek ilk resmi açıklamayı yaptı.
27 maç oynadı 1 asisti var
Sırp futbolcunun yerine oynattığı Uğur'u daha önce Trabzonspor'un istediğini anlatan Bakkal, kendilerinin Tosic'i önerdiklerini ifade etti. Bu açıklamanın ardından gözler Trabzonspor cephesine çevrildi. Bordo-mavili yönetimin de Tosic konusunda önümüzdeki günlerde açıklama yapması bekleniyor. Ligde 27 karşılaşmada forma giyen Sırp futbolcu bir de asiste imza attı. Bu maçlarda 5 sarı kart gören Tosic'in kırmızı kartı da bulunmuyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...