Bölükbaşı meydan okudu! O kupa Bursa'da kalacak

Bölükbaşı meydan okudu! O kupa Bursa'da kalacak

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'yi Kadıköy'de deviren yeşil-beyazlılar Galatasaray'la Bursa'da oynanacak final öncesi şampiyonluk havasına girdi

Bursaspor'da tarihi F.Bahçe galibiyetinin coşkusu yaşanıyor. Yeşil-beyazlıların hedefi Galatasaray'ı da yenip Bursa'da 3 Haziran'da oynanacak finalde kupayı havaya kaldırmak. Kadıköy'deki 3-0'lık net skor sonrası binlerce Bursaspor taraftarı takımlarını Yalova'da büyük coşkuyla, bağrına bastı. Cezası olduğu için Kadıköy'e gidemeyen Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, taraftarlarla birlikte takımı Topçular iskelesinde karşıladı. Galatasaray'a gözdağı veren Başkan Bölükbaşı, "Türkiye Kupası Bursa'da kalacak. Sezon başından beri Türkiye'nin en iyi futbolunu oynayan takım olduğumuzu söylüyorduk. Sezonu kupayla taçlandıracağız. Başta teknik ekip ve futbolcularımızı kutluyor, alınlarından öpüyorum. Önümüzdeki sezona şampiyonluk parolasıyla çıkacağız" diye konuştu.
Seyirci avantajımız var
Finalde de iyi futbol oynayarak zafere ulaşacaklarını söyleyen Bölükbaşı, "Ben hiçbir zaman maçtan önce skor tahmininde bulunmam. Ama ev sahibi olduğumuz bir finalde kendi seyircimiz önünde kupayı kazanacağız" ifadelerini kullandı. Yeşil-beyazlı yönetim, Bursaspor'un Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ederek elemesinin ardından kesenin ağzını açtı. Futbolculara 60 bin lira prim verilmesini kararlaştıran yönetimin, şampiyon olunması halinde bu rakamı artırabileceği belirtildi.
KASA DOLUYOR

Daha önce de Ziraat Türkiye Kupası'nda 721 bin dolar kazanan Bursaspor, kupa finalisti olunca 1 milyon 480 bin dolar daha kasasına koydu. Yeşil-beyazlılar şampiyon olduğu takdirde 1 milyon 390 bin dolar daha kazanacak.






UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...