Hakan Arıkan müjdesi

Hakan Arıkan müjdesi

SPOR Haberleri

Hakan Arıkan, hem yönetimden hem de Teknik Direktör Ersun Yanal'dan güvenoyu aldı.

34 yaşındaki tecrübeli oyuncunun performansından memnun kalan bordo-mavililer, Hakan'la sözleşme yenilemeye hazırlanıyor. Özellikle Teknik Direktör Ersun Yanal'ın, Kadıköy'de golsüz biten Fenerbahçe maçının ardından "Hakan'ı iyi ki almışız" diyerek yönetime mesaj göndermesinin ardından Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da kurmaylarına yıldız oyuncuyla görüşmelere başlanılması talimatını verdi. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın takımda görmek istediği 34 yaşındaki file bekçisi için Kayserispor'un kapıyı 1.5 milyon avrodan açtığı belirtildi. Bu rakamı aşağı düşürmek için sıkı pazarlık yapan bordo-mavililerin, anlaşmaya yakın olduğu ve resmi açıklamayı sezon biter bitmez yapacağı belirtildi. Hakan Arıkan da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Trabzonspor'da kalmak istediğini ancak kararı iki kulüp yöneticilerinin vereceğini söylemişti. Hakan'ın takımda kalmasıyla yeni sezonda kalede büyük bir rekabet yaşanacak. nbsp;
Avni Aker'de son sınav!



Trabzonspor, bu sezon sahasındaki son maçına çıkıyor. Bordo-mavili ekip ligden düşmesi kesinleşen Balıkesirspor'u misafir edecek. Karadeniz ekibinde, sakatlıkları bulunan Aytaç Kara, Yatabare, Sefa Yılmaz ve Bosingwa, kart cezalısı olan Hakan Arıkan ile Salih Dursun, bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...