Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bilic'ten o iddialara yalanlama

/ Kaynak: İHA
Bilic'ten o iddialara yalanlama

SPOR Haberleri  / İHA

Bugün bir gazetede yer alan, "Bilic'ten zehir zemberek rapor" başlıklı habere Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'ten yalanlama geldi.

Siyah-beyazlı Hırvat çalıştırıcı, bugün bir gazetede kendisinin verdiği iddia edilen raporla ilgili Beşiktaş kulübü'nün resmi internet sitesinden açıklamada bulundu. Slaven Bilic'in yaptığı yazılı açıklamada, "Başkanımız Fikret Orman'a verdiğim iddia edilen ve futbolcularımızı töhmet altında bırakan bu asılsız haber, beni derinden üzmüştür. Beşiktaş çatısı altında birlikte çalıştığım futbolcuların karakterlerinden ve çalışma azimlerinden bugüne kadar hiçbir rahatsızlığım olmamıştır. Haberde adı geçen futbolcular hakkında yaptığım iddia edilen açıklamaların tamamı yalandır. Taraftarlarımızın ve camianın bu habere itibar etmemesini rica ediyorum" dedi

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...