Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sercan Sararer imzayı attı!

Sercan Sararer imzayı attı!

SPOR Haberleri

2 sezondur Stuttgart forması giyen gurbetçi oyuncu Sercan Sararer, Bundesliga 2 ekiplerinden Fortuna Düsseldorf'a transfer oldu.

Özellikle geçen sezon 3 büyüklerle adı çok olarak anılan milli oyuncu transfer oldu. Düsseldorf'da 3 senelik bir sözleşme imzalayan Sercan, "Bu harika statta oynayacak olmaktan dolayı mutluyum. Teknik direktör Frank Kramer'i de yıllardır tanıyorum. Umarım bu transfer iki tarafa da hayırlı olacaktır" ifadelerini kullandı.
Bu sezon Bundesliga'da sadece 7 maçta oynayabilen 25 yaşındaki kanat oyuncusu, 3 asist yaparken, gol atamadı. Abdullah Avcı'nın teknik direktör olduğu dönemde, A Milli Takımımızın 2012 Mayıs'ında 3-1 kazandığı Gürcistan maçında ilk milli davetini alan, formayı da giyen 25 yaşındaki kanat oyuncusu toplamda 12 kez ay-yıldızlı formayı sırtına geçirmişti.


(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...