Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe yönetimi 1 numaraya lejyoner arayışında

Fenerbahçe yönetimi 1 numaraya lejyoner arayışında

SPOR Haberleri

F.Bahçe'de Volkan'ın düşen formu, Mert'in yetersiz bulunması nedeniyle yabancı file bekçisi transferi için düğmeye basıldı

Fenerbahçe'de 4. yıldızın kaybedilmesi devrim niteliğindeki kararları da beraberinde getirdi. Kongreye yönetiminde önemli değişiklikler yaparak girecek olan Başkan Aziz Yıldırım, yeni hoca arayışlarını sürdürürken, transferde de fırtınalı bir dönem başlıyor. Volkan Demirel'in formundan memnun olmayan, Mert Günok'u da yetersiz bulan Başkan Yıldırım, yıllardır süren bir geleneği sonra erdirmeye hazırlanıyor. Sarı-lacivertliler, Sivas'ta kiralık olarak forma giyen Ertuğrul Taşkıran'ı geri çağırırken, yeni sezonda kaleyi yabancı bir eldivene teslim etmeyi planlıyor. Bu konuda kesin kararlı olan Başkan Aziz Yıldırım'ın kurmaylarına talimat verdiği ve lejyoner kaleci için arayışların büyük bir gizlilikle sürdürüldüğü öğrenildi.
Tarihin akışı değişecek
Aziz Yıldırım'ın bu arzusu gerçekleşirse Fenerbahçe'de 25 yıllık bir dönem de sona ermiş olacak. Zira yaklaşık 50 yılda sadece 5 yabancı kaleci transferi gerçekleştiren Fenerbahçe, 1991'den bu yana yerli isimlerle yoluna devam ediyor. Datcu'yla başlayan, Ivanceviç ve Lukovcan'la devam eden yabancı kaleci dönemi 1991'de Schumacher'le son bulmuştu. 2003'te Enke'nin 1 maçlık macerasının dışında Engin İpekoğlu'yla Türkleşen Fenerbahçe kalesinde daha sonra göre alan Rüştü Reçber de bayrağı Volkan Demirel'e teslim etmişti. Başarılı bir şekilde devam eden bayrak yarışı Fenerbahçe'nin kalesinin yaklaşık 25 yıl yerli eldivenlerde kalmasını sağlamıştı. Ancak Volkan'daki düşüş, Mert'in güven vermemesi tarihin akışını değiştirecek gibi.
M.Emin ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...