G.Saray orta saha arayışlarında mutlu sona yaklaşıyor

G.Saray orta saha arayışlarında mutlu sona yaklaşıyor

SPOR Haberleri

Schalke 04'ün yoluna devam etmediği Ganalı oyuncu, istediği imza parasında geri adım atmak üzere

Kampa iki yabancı transferini yetiştirmeyi planlayan Galatasaray transfer çalışmalarında gaza bastı. Golcü transferinde Podolski ile anlaşan ve Arsenal ile pürüzleri de gidermeye çalışan sarı-kırmızılılar, orta sahaya takviye için de kolları sıvadı. Sarı-kırmızılılar Schalke 04 ile sözleşmesi sona eren ve Alman kulübün devam etmeme kararı aldığı Kevin Boateng ile temaslarını hızlandırdı. Galatasaray yönetimi geçtiğimiz günlerde Ganalı futbolcu ile görüşmüş ve önemli adımlar atılmıştı. Boateng'e yıllık 3 milyon avro teklif eden sarı-kırmızılılar, olumlu cevap almış ancak imza parasında problem çıkmıştı. Bonservisi elinde olduğu için 2 milyon avro imza parası isteyen Ganalı futbolcunun, yakın arkadaşı Wesley Sneijder'in de araya girmesiyle geri adım atmaya başladığı öğrenildi.
1 milyon € indirebilir
Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olması nedeniyle sarı-kırmızılılara sıcak bakan Boateng'in, imza parasının Galatasaray'ın istediği düzeye yani 1 milyon avroya düşüreceği öğrenildi. Bu durumda Ganalı orta saha oyuncusunun gelecek hafta kendini aslan yapacak imzayı atabileceği belirtildi. Öte yandan Galatasaray'da Melo'nun durumu da belirsizliğini koruyor. Sambacıyı yakından takip eden Inter, Imbula'nın transferi konusunda Marsilya ile her konuda anlaşmıştı. Fakat son anda devreye giren Porto bu transferi sonlandırmak üzere. İtalyan basınına göre Imbula transferi olmazsa Inter, Galatasaray'dan Melo'yu resmen isteyecek. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...