Roma, Casillas için bastırıyor

Roma, Casillas için bastırıyor

SPOR Haberleri

Avustralya kampında Real Madrid'le hazırlık maçı yapacak olan Roma, bu karşılaşmaya Casillas'lı kadrosuyla çıkma amacında.

Real Madrid'le sözleşmesi sona eren Iker Casillas'la ilgilenen kulüplerden bir de Roma. İspanyol devi Real Madrid'le kaleci Iker Casillas'ın hâlâ masaya oturmamış olması özellikle Avrupa kıtasındaki büyük kulüplerin iştahını kabartıyor. 34 yaşındaki kaleciyi transfer etmek için zemin yoklayan Roma Kulübü, bu transferde ilerlemek için de çeşitli yollar deniyor. Bunlardan biri Roma Teknik Direktörü Rudi Garcia ile Real Madrid'in hocası Rafael Benitez'in çok yakın dost olması.


Roma ilk teması buradan kuracak. Roma, 1. kalecisi De Sanctis'in 38 yaşına gelmesiyle Iker Casillas transferine önem veriyor. Ayrıca Casillas daha önce İtalyan basınına verdiği bir röportajda Roma'yı çok sevdiğini de açıkladı. Iker Casillas'ın ilk tercihi elbette kulübünde kalmak olacak. Ünlü oyuncu geçen ay The Rail'e verdiği demeçte "Gelecek sezonu takımdan uzak düşünemiyorum" demişti. Ancak Real, Casillas ile masaya oturmazsa tecrübeli kaleci nasıl bir yol izler bilminmiyor. 3 Temmuz'da çalışmalara başlayacak olan Roma, Avustralya'da yapacağı kampta 18 Temmuz günü Melbourne'de Real Madrid'le bir hazırlık maçı yapacak. Eğer bu tarihe kadar Roma amacına ulaşır ve Casillas'ı kadrosuna katabilirse Casillas efsane olduğu kulübüne karşı forma giyebilir.


eurosport

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...