Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Stepanov, Trabzonspor günlerini unutamıyor

/ Kaynak: AA
Stepanov, Trabzonspor günlerini unutamıyor

SPOR Haberleri  / AA

Bosna Hersek'te Sarajevo ile 2 yıllık anlaşma imzalayan Sırp futbolcu Milan Stepanov Trabzonspor'u unutamadığını açıkladı.

Bosna Hersek'in son şampiyonu Sarajevo'nun iki yıllığına kadrosuna kattığı Sırp futbolcu Milan Stepanov, Trabzonspor forması giydiği 2006-2007 sezonunu ve Galatasaray'ı 10 yıl sonra mağlup ettikleri maçı unutamıyor.

Kariyerine Sırbistan'ın Vojvodina takımında başlayan ve daha sonra Trabzonspor, Porto, Malaga, Bursaspor, Mersin İdmanyurdu ve son olarak Omania formaları giyen Stepanov, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk yurt dışı tecrübesi olan Trabzonspor'daki günlerini unutamadığını söyledi.

Stepanov, kendisini bordo-mavili takıma transfer eden Boşnak teknik direktör Vahid Halilhodzic'e sonsuz bir minnet borcu olduğunu belirterek, "O (Halilhodzic) neredeyse her antrenmanın ardından benimle ek çalışmalar yapardı. İyi ve kötü günlerimiz oldu ama ona teşekkür borçluyum. İlk yurt dışı tecrübemde bana destek olduğu ve bana yardım ettiği için ona çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Trabzonspor forması giydiği dönemde Galatasaray'ı Avni Aker Stadyumu'nda 10 yıl aradan sonra ilk kez mağlup ettikleri maçı unutamadığını anlatan Stepanov, "İspanya'da oynadım, Porto ile iki kez şampiyonluk yaşadım, Şampiyonlar Ligi'nde forma giydim ama Galatasaray maçı hepsinden öte. On yıl sonra kendi evimizde Galatasaray'ı yenmiştik. O maçı izleyen annem, 'Oğlum, seni bu insanların sevdiği kadar kimse sevmeyecek' demişti. Gerçekten de öyle oldu" ifadesini kullandı.

Stepanov, Galatasaray galibiyetinin ardından Şampiyonlar Ligi kazanılmış gibi kutlamalar yapıldığını belirterek, "O günü ifade edecek söz bulamıyorum. Trabzonspor'un maçı olduğunda sanki bayram gibi. 7'den 70'e herkes stada gidiyor. Sonra Avrupa'ya gittim ama Trabzon'da olan orada yok" dedi.

Kariyerini Vojvodina'da sonlandırmak istiyor

Futbol kariyerine başladığı Vojvodina'da oynarken Partizan ve Kızılyıldız gibi ülkenin en büyük iki takımında teklif aldığını söyleyen Stepanov, "Vojvodina'nın çocuğu" olduğu için bu teklifleri reddettiğini, doğrudan Trabzonspor'a transfer olduğunu belirtti.

Stepanov, "Vojvodina benim kulübüm ve ona karşı oynayamazdım. Genellikle Vojvodina'dan önce Partizan'a ya da Kızılyıldız'a transfer olunurdu. Vojvodina'dan ayrılırken taraftarlar bana, 'Şimdi sana daha çok saygı duyuyoruz' demişti. Kariyerimi de başladığım yerde, Vojvodina'da sonlandırmak istiyorum" şeklinde konuştu.

Sarajevo'ya transferinin çok hızlı gerçekleştiğini anlatan Stepanov, Sarajevo'nun gelişen bir kulüp olduğunu ve her geçen yıl daha da iyiye gideceğini kaydetti.

Stepanov, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Polonya temsilcisi Lech Poznan'a karşı oynayacakları maçlara da değinerek, "Sorumluluktan kaçmıyorum ancak futbolda her şey mümkün. Önümüzde iki maç var. Bu maçlarda elimizden gelenin en iyisini ortaya koymalıyız. Bizden daha kaliteliler. Konuşulduğu gibi, favori de onlar ama bu bizim için daha iyi" değerlendirmesinde bulundu.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...