Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Liverpool taraftarının Sterling yerine istediği isim bakın kim?

Liverpool taraftarının Sterling yerine istediği isim bakın kim?

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Ligi'nde Raheem Sterling'in yaklaşık 70 milyon euroya Manchester City'e satılmasından sonra gözler gelecek isimlere çevrildi.

İngiltere Premier Ligi'nde yer alan ekiplerden Liverpool'da Raheem Sterling bereketi yaşanıyor. 20 yaşındaki İngiliz yıldızı 70 milyon euro civarında bir bedel ile Manchester City'e satan Liverpool, artık gözünü yapılacak transferlere çevrildi. Bu konuda ise taraftarların şüphesi var. Daha önce Fernando Torres'in satışından gelen paranın Andy Carroll ile, Luis Suarez'in satışından gelen paranın ise Balotelli, Lambert, Lovren ve Markovic gibi ilk 11'de yer alamayacak oyunculara harcandığını ve yok edildiğini hatırlatan taraftarlar bu sefer yönetimden nokta atışı istiyor.


Adayları ise Lyon'dan Alexandre Lacazette. Yaklaşık 100 bin katılımlık bir ankette Liverpoollu taraftarlara yeni sezonda takımda kimi görmek isteyecekleri sorulurken, yüzde 50'den yüksek bir çoğunluk buna Alexandre Lacazette cevabı verdi. Gonzalo Higuain de yüzde 20'de kaldı. Oylamada yer alan diğer isimler ise Aston Villa'dan Christian Benteke ve Zenit'ten Salomon Rondon. Lyon'da çok başarlılı bir sezon geçiren Lacazette, 33 maçta sahaya çıktığı Ligue 1'da 27 gol 8 asist ile oynadı.


eurosport

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...